Tämä on siis Sunnyn treeniblogi, jonka luomisesta ja ulkoasusta kuuluu kiitos Minnalle. Itselle jäi hommaksi vain kirjoittelu. Siispä - kiitos Minna, en olisi itse saanut tätä ikinä aikaiseksi! :)

Aloitetaan tämä juttu erittäin mukavista tapauksista. Eilen 3.12. ajeltiin Saanan ja Jaro-puudelin kanssa Kotkaan agikisoihin, jossa oli kaksi starttia kolmosluokille. Jännitti jonkin verran; meillä oli ollut 1,5 kuukautta kisataukoa ja lokakuussa Sunnylla oli ollut ongelmia selän / lannerangan kanssa. Ensimmäinen rata oli Salme Mujusen agilityrata, jossa tosin kontaktiesteistä oli vain keinu. Radalla oli loistava fiilis sekä koiralla että ohjaajalla, ja se näkyi tuloksesta: nolla aikaan -13,52 ja sijoitus 6./55 :) Toinen rata oli Pertti Siimeksen hyppäri, joka myöskin alkoi Santerilta mallikkaasti. Aivan radan lopussa unohdin täysin, missä kohtaa minun piti olla. Onneksi Sunny paikkasi kaikki virheeni ja näin oltiin maalissa nollilla. Aika oli -0,11 ja sijoitus 7./47. Nämä olivat 2. ja 3. SM-nolla ensi vuodelle.

Tänään eli 4.12. käytiin sitten Iinan ja Demo-kessun sadetokoilemassa Oulunkyläntien kentällä. Olin valmistautunut palkkaamaan Sunnya suunnilleen siitä, että se suostuisi istumaan tai menemään maahan tuossa sateessa. Sepä mokoma yllätti taas: viretila oli vain hieman alempi kuin yleensä. Seuraamisen kontakti ei ollut niin intensiivinen kuin yleensä, mutta kovasti Sunny yritti katsoa minua, vaikka silmiin satoi vettä :) Tunnarinouto on vielä tosi pahasti kesken; Sunny innostuu kapuloiden näkemisestä niin paljon, ettei tajua niissä olevan jotain eroa... Täytynee palata taaksepäin, reilusti. Normaali nouto meni hyvin, tosin vauhtia oli vähemmän kuin yleensä. Paikallamakuussa menin piiloon n. 20 sekunniksi. Sunny ei häiriintynyt edes Iinan "missä Anna?" -yllytyksestä. Oli kuulemma vain mulkaissut, että mitä sä höpötät, tuolla mökin takanahan se on... :) Lisäksi tehtiin liikkeestä seisomista, joka itsessään onnistui mainiosti. En vain onnistunut lähtemään liikkeelle "heissunheis", niin kuin Iina käski. Persasennosta kun lähdettiin, niin liike sujui. Lopuksi tehtiin vielä ihan lyhyt seuraamispätkä ja luoksetulo lätäkköjen yli.

Treenien jälkeen menimme isotätini Hellin luokse. Sunny oli aika onnellinen :)