Tänään kävi viittä vaille valmis koiranomi Iida Koskenniemi (www.koiranonni.com) hieromassa Sunnyn. Katsoimme ensin muutaman agikisavideon, joista näkyi todella selvät erot Sunnyn liikunnassa. Vuosi sitten kuvatussa radassa se liikkui kovaa, pitkällä rungolla ja ojensi kunnolla takajalkojaan. Tämän vuoden piirinmestaruusjoukkuerata, jossa oli vielä rimat 50 cm korkeudessa, oli ihan eri näköistä. Sunny ei venyttänyt takajalkojaan ollenkaan vaan "töpötti" niillä ja koukisti niitä jäykästi hypyissä. Koko liike oli lyhyttä ja hidasta. Tämän jälkeen kävimme kiropraktikolla, ja tuomio oli, että lanneranka oli jumissa. Kahden käynnin jälkeen Sunny oli selvästi parempi, ja käyntien jälkeisien agikisojen liikunta paljon helpompaa. Kuitenkin edelleenkään ei liike ollut yhtä vapaata kuin vuosi sitten.

No, Iidan hieroessa Sunnylla oli taas samat paikat kipeät kuin ennenkin. Eli parissa kuukaudessa vaiva on uusiutunut. Eikä nyt voi syyttää kisamääriäkään: meillä oli 1,5 kuukauden kisatauko ja nyt vain sunnuntain ja keskiviikon kisat. Treenattukin on vain kerran viikossa yhtä viikkoa lukuun ottamatta. Hieronnan jälkeen iltalenkillä Sunny oli kyllä iloisempi ja reippaampi kuin muutamaan viime päivään :)

Tällä hetkellä pohdin, mille paatille viedä Sunny seuraavaksi. Lähinnä pyörittelen kiropraktikon ja osteopaatin välillä...