Olen ollut viimeiset pari viikkoa niin naimisissa opiskelun kanssa, että kirjoittelu on jäänyt kokonaan. Mutta otetaanpa takaisin aikajärjestyksessä: tokotreenit 4.3., agitreenit 7.3. ja osteopaatti 13.3.

Minna oli meillä maaliskuun ekana viikonloppuna. Sunnuntaina käytiin myös tokoilemassa lappalaistreeneissä ja Minna kuvaili. Treenit menivät toisaalta hyvin, liikkeet onnistuivat ihan mukavasti ja tehtiin 2,5 minuutin ryhmäpaikallaolokin ilman, että palkkasin välissä. Toisaalta taas Sunnyssa ei ollut yhtään niin paljon virtaa kuin edellisellä viikolla ja se oli välillä vähän muissa maailmoissa.

Agitreeneissä tehtiin edelleen vain kevyitä esteitä (matalat hypyt, putket, puomi) mutta harjoitus oli paljon pidempi ja se mentiin pariin kertaan. Ekana oli valssitreeni 9 hyppyä yhteen suuntaan ja sama toisinpäin, välissä yhteensä 5 valssia. Aluksi olin itse vähän hukassa mutta kun sain ajoituksen palautettua mieleeni, meni rata ihan nappiin :)  Tokassa harjoituksessa valssailtiin myös, se tehtiin vain kerran ja poistuttiin loppulenkille. Sunny oli edelleen supertarkkana ja myöskin aika nopea. Aivan kuin se luulisi, että 2,5 kuukauden treenitauko johtui siitä, että se oli mokannut jotain... Ihana treenata! Ainoa huono homma oli se, että Sunny veti treenien loppuvaiheessa kaksi kertaa takamustaan maata vasten (kuin anaalit olisivat tukossa), mitä se teki vähän väliä, kun oli kipeä :/

Tämän viikon tiistaina käytiin taas Maaren käsittelyssä. Maare ei löytänyt Sunnysta enää mitään huolestuttavaa; totta kai koiralla aina "jotain" on, mikä voisi olla paremminkin. Näin ollen saatiin lupa normaalitreenaamiseen kerran viikossa ja kisojenkin kokeilemiseen! Sovittiin kuitenkin, että hieron Sunnya kolme kertaa viikossa ja annan aina treenien jälkeen homeopaattista ainetta, jota meille jäi edellisestä kuurista. Tämä kevät mennään varmaan vain yksillä starteilla kerrallaan, koska ongelmahan räjähti käsiin viime syksynä juuri kolmen startin piirinmestaruuksissa. Sovittiin myös uusi aika pääsiäisen jälkeen tiistaina; niinpä suunnittelin ilmoittavani Sunnyn yhteen starttiin pääsiäissunnuntaina :)

Edelleen minulla on aika ristiriitainen olo koko hommasta. Koko ajan pelkään Sunnyn tulevan uudestaan kipeäksi ja tuijotan hysteerisenä kaikkia mahdollisia ja mahdottomia pienen pieniä oireita. Toisaalta puhuttiin Maaren kanssa, että Sunny on juuri sellainen koira, joka oirehtiikin juuri noilla minimaalisilla jutuilla. Puhuttiin myös siitä, että jos alkaa näyttää, ettei Sunny kestä kunnolla treenaamista, niin sitten treenataan vaan ihan pikkuisesti harvakseltaan ja unohdetaan kisaaminen. Sekin on kuitenkin enemmän kuin osasin toivoa. Toivon Maaren sanovan suoraan, jos näin on.

Täytyy vielä sanoa, että olen tosi onnellinen, että Sunnylle löytyi noin sopiva hoitomuoto, joka on sekä kivuton että auttaa :)