Eilen oli sitten ensimmäiset agilitytreenit 2,5 kuukauden tauon jälkeen. Olin koko päivän ihan hysteerinen ja varma siitä, ettei Sunny huomenna kävelisi...

Sunny luuli joutuvansa verkkalenkin jälkeen autoon - olenhan pitänyt sitä autossa pienten treenien ajan. Siispä se olikin ihan silmät pyöreinä, kun pääsikin mukaan halliin! Ja oli kyllä niin tohkeissaan kun pieni koira voi olla. Treenattiin itsenäisesti vain puomia ja putkia. Puomin kontaktit sujuivat täydellisesti: kun juoksin ohi, Sunny jäi 2 on - 2 off -asentoon. Putkiharjoitukseen kuului myös muuri ja rengas, mutta koska ne oli korkeita, tehtiin vain putkia ;) Päivän ohjattu treeni oli vastakkaisellä kädellä ohjaamista. Aidat olivat näin:
____      ____    ____

____     ____     ____
1. ylemmän rivin vasemmanpuoleinen
2. alemman rivin keskimmäinen takaa kiertäen
3. ylemmän rivin aita vuorotellen alkaen oikeanpuolimmaisesta

Rimat olivat n. 25-senttisiä. Sunny istui lähdössä supertarkkana ja tuijotti oikein mua, että varmasti osaisi mennä oikein. Takaakierron se meni kuin olisi lukenut ajatuksiani, sitten tosin hyppäsi ylemmän rivin keskimmäisin reunimmaisen sijaan, kun olin armottomasti myöhässä. Seuraavalla kerralla meni oikean, kun ajoitukseni oli vähän parempi. Sitten Sunny kiersi seinän kautta ja hyppäsi saman esteen vielä uudestaan :D Loput kaksi kertaa menivät hyvin eikä enempää sitten tehty.

Sunny on ollut todella iloinen ja hyväntuulinen eilisillasta asti eikä mitään merkkiä mistään kipeydestä <3 Josko tämä treenaaminen tästä taas lähtisi etenemään, hitaasti ja varovasti mutta kuitenkin :)