Kerrotaanpa Sunnynkin kuulumisia pitkästä aikaa. Sen selkä on aina vähän parempi välillä ja välillä huonompi mutta edelleen ristiselkä on arka, samoin oikea takajalka ei taivu hyvin vartaloa vasten, mutta venyy paremmin taakse. Samoin viimeksi fysioterapiassa oli oikea rintalihas arka.

Viime viikon Santeri oli aika möks. Oli tosi laiska lenkeillä ja muutenkin vähän vetäytyväinen. Sitten yhtäkkiä maanantaina reipastui ja keskiviikkona oli iltalenkillä pirteämpi kuin en muista koska! Se vaan riehui, spurttaili, haastoi Johkaa leikkiin, kieriskeli, söi lunta ja tuli jokaisesta pienestä vihjeestä täysillä luokse :) Oli ihanaa katseltavaa. Torstaina oli asteen rauhallisempi mutta kuitenkin reipas. Fyssa kehotti nostamaan sen kuntoa juoksuttamisella, joten ollaan lenkin yhteydessä tehty pitkiä luoksetuloja. Tyyliin että Sunny jätetään istumaan, ihmiset jatkaa matkaa ja sitten jostain 50 metrin päästä kutsutaan luokse. Ja Sunny ei tiedäkään hauskempia juttuja :D Se on sen mielestä ihan älyttömän kivaa, aina lenkin kohokohdat. Hassu pieni koira.

Agilityssa ei otettu ryhmäpaikkaa ensi kesällekään. Pari kertaa on käyty tekemässä kyllä maassa olevia rimoja ja putkia. Tällä hetkellä vaan kentän kunto ei ole kovin hyvä, ja hallille mulla ei ole vapaaharjoittelukorttia. Tokossa pitäisi treenailut aloittaa taas ensi viikolla, ostettiin jo uusi ketjupantakin. Sunny ihan selvästi kaipaa tekemistä, joten toivottavasti toko täyttää tämän tarpeen :) Tänään kokeiltiin vähän esine-etsinnän tapaista ihan leikkimielessä. Pyysin Sunnyn istumaan, kävin heittämässä hanskani johonkin hankeen ja se haki sen. Viimeisen kerran lähdettiin jo kävelemään kotiin päin ja vain pudotin hanskan matkalle. Kun pyysin etsimään, Sunny oli ihan et häh, eihän sulta mikään kadoksissa ole. :D Mutta voi sitä riemua, kun hanska lopulta löytyi! Näöllä se etsi, mutta sillä nyt on meille vähiten väliä, tärkeintä on hauskanpito :)