Sunny oli tänään kevään ensimmäisessä möllitokossa ja oli kyllä ehdottomasti Sunnyn paras koe ikinä. Menin lähinnä harjoittelemaan juoksuntarkistusta ja haukkumattomuutta. Strategiana oli pitää Sunny koko kokeen ajan sivulla istumassa, eli en päästänyt sitä vapaalle ollenkaan. Näin ollen selvittiin koko koe neljällä haukahduksella, jes!!! Yritin myös tehdä liikkeet nopeasti eli että Sunnylle ei tulisi tyhjiä hetkiä. Palkkasin välissä vain juoksuntarkistuksesta, muuten Sunnyn moottorina toimii ruokakippo taskussa.

Otin ennen paikkamakuuta ihan pienen makuun, ehkä 15 sekkaa, että pääsin palkkaamaan hiljaaolosta. Sitten kehään. Juoksuntarkistuksesta mainitsin tuomarille etukäteen. Olin kyykyssä Sunnyn vieressä, toinen käsi kevyesti pannalla, toisessa namia. Hyvin meni ja palkkasin siitä.  Luoksepäästävyydessä tuomari ei kattonut hampaita mutta rapsutuksissa ei ollut ongelmaa, oikeastaan häntäkin heilahti. Siitä 10.

Paikkamakuussa Sunny oli keskellä. Toiselta puolelta säntäsi juoksemaan kaksi koiraa, toisen puolen koira nousi istumaan. Sunny makasi tosi rauhallisesti, katteli kyllä mutta ei haukkunut eikä tehnyt mitään ylimääräistä. Siitä myös 10. Meidän suoritusnumero oli 3. joten vein Sunnyn autoon muiden paikkamakuuryhmien ajaksi. Sitten otin ulos ja tehtiin vähän seuraamista, pari luoksetuloa ja yksi seisominen lihapullapalkalla.

Seuraamiset oli tosi mahtavia! Kontakti ei katkennut kummassakaan kuin yhteensä yhden kerran ja paikka oli oikea. Käännökset oli tosi napakat mutta yhteensä kolme kertaa Sunny haukahti ja joka kerta käännöksessä oikealle... Kielsin näistä ja hiljeni kyllä heti ekasta käskystä. Muuten se vähän piippasi, meinasi kuuppa keittää yli, kun oli niin kivaa. Mut tällä kertaa maltoin tehdä käännökset rauhassa ja Sunny pysyi hyvin mukana. Vapaana jäi viimeinen perusasento myös ottamatta. Arvosanat hihnassa 8½ ja vapaana 7½.

Maahanmeno oli Sunnyn vauhdille hyvä mutta tarvitsi kaksi käskyä nousemiseen, siitä 8. Luoksetulossa oli hiljaa ja törmäsi hienosti :D 9½ siis. Seisomisessa muistin lässyttää "so" ja pysähtyi kuin seinään. Haukahti kerran ja kielsin. Tästä kuitenkin 9½ eli tuomarin linja ei ihan pitänyt haukkumisen suhteen  :p

Hypystä 9, lähetin kuulemma liian läheltä estettä, Sunny otti kaksi askelta, kun menin sen luo ja istui vähän vinoon. Kokonaisvaikutus 9, tuomari kehui koiran kontaktia ja tekemisenintoa. Yhteispisteet 177½ ja yllättäen luokkavoitto O_o Aika mahtava fiilis :)

Tärkein meinasi unohtua eli jättikiitokset Tuulalle henkisestä tuesta ja kuvaamisesta!!