Tänään käytiin Espoossa AST:n järjestämässä harjoituskokeessa (kisanomaiset kehät, ei palkintoja eikä arviointia). Tarkoituksena ottaa monta juoksuntarkistusta ja osa liikkeistä ja palkata.

Juoksuntarkistukset otettiin ennen paikkamakuuta, sen jälkeen, ennen yksilöliikkeitä ja niiden jälkeen. Ekoilla kahdella kerralla nami oli kädessä mutta piilossa, kolmannella kerralla ei namia, neljännellä samoin ja palkaksi sai ruoan. Oikeastaan kaikki kerrat menivät tosi hienosti, Sunny oli tosi varmanoloinen, ei paljon katsonutkaan tuomaria ja kerran jopa heilutti häntää, kun sanoin: "mennään treenaamaan koskemista". =)

En tahallani ottanut rutiiniksi tullutta 10 sek paikallaoloa ennen kehään menoa, halusin testata, saanko Sunnyn pysymään hiljaa, vaikka otan sen suoraan autosta. Juoksuntarkistuksen ja namin saannin jälkeen Sunnyn suunnasta tulikin vähän kommenttia mutta yllättävän hyvin se rauhoittui, kun pyysin sivulle. Luoksepäästävyys meni hienosti, minkä jälkeen palkkasin. Paikallaoloa ennen Sunny oli vinossa perusasennossa --> meni vinoon maahan. Kun kävelin pois, Sunny haukotteli kovaäänisesti mutta muuten makasi ihan hiljaa ja rauhallisesti.

Hihnassa seuraamista en ottanut, siispä aloitettiin vapaana seuraamisella. Sunny oli ihan ylivireessä, ekassa pysäyksessä ei meinannut löytää oikeaa paikkaa ollenkaan :D Ihanaa kun tyyppi on niin innoissaan. Muuten seuraaminen ihan hyvin paitsi että mä taas hukkasin koiran kaikissa käännöksissä täyskäännöstä lukuun ottamatta. Maahanmeno oli ihan Sunnyn tyylinen eli ei kovin nopea mutta ihan jees. Maahanmenon jälkeen seuruutin sitä luoksetulopaikalle, jolloin se tarjosi seisomista :p Perille on mennyt.

Luoksetulossa tuli ihan täysillä ja törmäsi niin, että horjahdin... Seisominen meni tosi hyvin, liike on jälleen löytynyt siis. Hyppy jätettiin väliin.

Aika mukava kenraaliharjoitus :) Alle viikko viralliseen, tänäänkin tokoilin koko aamun mielessäni ja sitten väsytti, kun piti lähteä töihin. Jos juoksuntarkistus menee läpi, niin ei ole enää mitään jännitettävää. Mutta se yksinään onkin tarpeeksi suuri jännityksenaihe ;)