Meikäläinen meni torstaina venäyttämään nilkkansa. Olin menossa töihin ja tulin pyörältä alas suoraan jalka "väärinpäin". Nivelsiteet on menneet kerran ennenkin, joten näin käy kohtuuhelposti. Viimeiset neljä päivää on mennyt ankkakävellen, icepoweria suurkuluttaen ja tukiside jalassa. Uitinpa jalkaa järvessäkin mökillä, kun kesken lukutuokion alkoi kuumottaa. Tänään onneksi oli turvotus alkanut laskea ja kävelykin oli vähän helpompaa, joten eiköhän se tästä.

Viikonloppu vietettiin tosiaan Sunnyn lempipaikassa eli mökillä. Sunnyn mielestä mökkeily ei käy lomasta, koska mökillä pitää koko ajan touhuta jotain - ja valitettavasti metsästää pieneläimiä. Uusin juttu oli hiirenmetsästys kuistin alla... Lauantaina Sunny ei nukkunut päivällä ollenkaan ja kävi vielä äidin kanssa "Ahvenusjärven lenkin", joka on 14 km. Vasta kymmenen aikaan käskin sen väkisin sisälle, milloin se rojahti pöydän alle eikä edes nostanut päätä, kun otin pannan pois. Siitä nukkui sitten yhtäsoittoa yhdeksään asti :D

Uitin Sunnya molempina päivinä n. 5 minuutin ajan, niin että se tuli kerran rannalle vetämään henkeä. Tosi hienosti ui ja haki keppiä, vaikka vesi oli vain 14 astetta. Ja uinnin jälkeen piti aina saada ihan kauhea HEPULIII :)

Tokon suhteen tehtiin vain vähän luoksetulon pysäytystä isoilla nameilla, toimi itse asiassa loistavasti. Tokon sijaan harjoiteltiin ihan uutta juttua eli hellapuiden hakemista. Sunny osaa viedä tavaraa ihmiseltä toiselle, joten olin itse kuistin nurkalla, josta käskin Sunnyn viedä kepin äidille tai isälle sisälle. Tässä ei ollut ongelmaa, sit täytyy vielä harjoitella sitä, että se hakisi keppejä itsenäisesti kuistin alta. Lisäksi tänään uinninjälkeisessä hepulissa käskin sen hakea äidin hakkaamia keppejä mulle kuistin alle varastoitavaksi. Tämä oli kanssa hauska juttu ja palkaksi riitti aina pieni vetoleikkihetki tuodulla kepillä :o)

Oli viikonlopussa tylsäkin hetki, kotiinlähtö. Kumpulaan tulossa on yksi hyvä puoli ja se on se, että pääsee merkkailemaan toisten valtaamat puskat... :D