Viime viikon virallisten jälkeen ei pariin päivään tehty mitään, loppuviikosta tehtiin sitten aamu- ja iltaruoalla ruokakupilla kaukoja. Kunnon innostaminen ensin sisällä, sitten juostaan pihalle, äkkiä käsky maahan ja sitten "än yy tee nyt" -tyylillä istu-käsky. Toimii ihan sika hyvin niin kauan kuin haukku ei kajahda :D Viime päivinä on tehty 2,5 metristä pelkkää ekaa istumaan nousua, hieno on ollut. Kyllä tää tästä. Lisäksi pari kertaa on harjoiteltu liikkeestä istumista, onnistui toissapäivänä sisällä ilman vartaloapua mutta ulkona ei ihan vielä.

Eilen käytiin pitkästä aikaa Anna-Leenan ja poikien kanssa treenailemassa. Tikkurilassa oltiin mutta tällä kertaa viereisellä ruohokentällä. Keli oli tosi lämmin mutta tuulinen. Ensin paikallamakuu, Sunny ja Uula noin metrin välillä. Kelloa en katsonut mutta olin piilossa koko ajan. Ei piipannut eikä muutakaan, hyvähyvä.

Sitten ruokakuppi taskuun ja liikkeitä tekemään. Aloitettiin vaihtelun vuoksi noudolla, tällä kertaa ihan puukapulalla, kaksi toistoa. Vauhti oli tosi hieno molemmilla kerroilla, palauttikin reippaassa laukassa. Vain loppupersasento oli jossain ihan muualla, missä pitäisi... Kun kapula on suussa, niin ei sitä kai voi takapuolta hallita ;) Seuraamista tehtiin vähän, suorat pätkät olivat hyviä, käännökset ei edelleenkään.

Tässä välissä tehtiin vähän ruutua. Ei näytetty Sunnylle etukäteen, missä namit on, joten eihän se muistanut koko juttua vaan tarjosi A-L:n luo menemistä. Ekan toiston jälkeen löysi joka kerta ruudun hienosti joka suunnasta. Aika selkeä homma, harjoituksen puutetta. Liikkeestä istuminen ei onnistunut ilman vartaloapua mutta sen kanssa saatiin aika hyviä toistoja, varsinkin kun palkkasin heti istumisesta. Tämän jälkeen taas pari ruutua.

Lopuksi vielä kaukot, yritin innostaa mutta ei onnistunut yhtä hyvin kuin kotona. Matkaa kaksi metriä ja mikään istumaannousu ei ollut kovin hyvä. Hemmetti :/ Jatkamme harjoituksia kotipihalla siis. Täytyy varmaan kokeilla vaikka tuolla takapihan puoleisella tiellä seuraavaks tms... Palkkauksen jälkeen Sunny kiinni ja Uula vuoroon. En antanut Sunnylle mitään käskyjä paitsi kielsin haukkumisesta. Jossain vaiheessa katsoin, että se oli käynyt makaamaan ja kun palasin sen luo, se katsoi hienosti paikkamakuuilmeellä :D Kunnon BH-koetreeni...

Kesäsuunnitelmissa meillä on rentoa lenkkeilyä, tokotreenailua, mökkeilyä ja mahdollisesti lapinkoiraleiri ja BH-koe. A-L:n kanssa suunniteltiin, josko elokuussa mentäisiin seuraavan kerran tokokisoihin, Sunny avoimeen ja Uula voittajaan. Avoimesta Sunnylta puuttuu vielä piilopaikkamakuu täydellä ajalla, kaukot täydellä matkalla ja hyppy, joka ei luultavasti ole ongelma, kunhan pääsis harjoittelemaan ;) Luoksetulon pysäytys on hyvällä mallilla, vaatii vaan lisää toistoja. BH-kokeesta pitää treenata liikkeestä istumista ja henkilöryhmää sekä vahvistaa pitkää paikkamakuuta ja seuraamista. Eiköhän elokuussa ole valmista.