Minna teki viime viikonloppuna meille hienon bannerin - kiitoksia miljoonasti! Kiitokset kuvista Maija Vinnikalle, Anna-Leena Väätäselle ja Johanna Rakille sekä Minnalle.

Sunny kävi toissapäivänä näyttämässä itseään taas fyssarille. Mulla on jäänyt jumppaamiset hävettävän vähälle tässä loppukeväänä, kun oon ollut niin kuollut noiden esseiden kanssa. Toivottavasti nyt jaksaa taas enemmän. Sunny oli käsittelyn aikana tosi rauhallinen, ei juurikaan edes piipannut. Edelleenkään ei ollut mitään erityisen selvää ongelmaa (nyt se ei ole myöskään ontuillut!) vaan pientä jäykkyyttä siellä täällä. Nyt kesällä pitäisi myöskin käydä uittamassa sitä mahdollisimman paljon, yritämme parhaamme.

Tokoilurintamalla ei ole tapahtunut mitään, ensi viikolla sitten. Ihanaa kun on kesä ja varsinkin ihanaa, kun koulu on loppu. Kun tulee töistä, ei tarvitse alkaa kirjoittaa esseetä, vaan voi vaikka lukea kirjaa tai mennä lenkille tai katsoa leffaa tai möllätä muuten vaan. Toivottavasti se myös tarkoittaa, että jaksan tehdä ja jumpata Sunnyn kanssa enemmän kuin tähän mennessä.