Tänään suhattiin taas Tiksiin treenaamaan, seurana tällä kertaa vain A-L ja pojat. Mulla oli ruokakippo takataskussa, mutta en näyttänyt sitä Sunnylle treenien aikana eli lihapullapalkalla tehtiin hommia. Aloitettiin paikkamakuulla (piilossa) ja nostettiin huolettomasti aika kolmeen minuuttiin. Koirat oli lähekkäin ja toisella puolella kenttää (kaukana) rottweiler harjoitteli lelun noutamista ohjaaja kutsuen, kehuen ja taputtaen käsiä, hyvää häiriötä. Sunny oli vaihtanut lonkka-asentoon, mutta mä en nipota tuollaisista, tähän asti pisin aika piilopaikkamakuussa on ollut kaksi minuuttia.

Uula teki eka hommat, sitten Sunny. Sunnyn kanssa aloitettiin ruudusta, ei taas näytetty sille namin viemistä ja lähetin vähän kauempaa kuin viimeksi ekan kerran. Sunny käveli kuin vanha lehmä poispäin ruudulta mutta sinne juoksikin sitten joka kerta suoraan ja varmasti! Hittolainen, sehän on oppinut ton. Kaksi toistoa kahdesta suunnasta, toiset oli aika kaukaa lähetettynä. Viimeisellä käskin maahan (Sunny maahan ja käsimerkki) ja palkkasin siitä.

Tässä välissä tehtiin pari luoksetuloa, kaksi pysäytyksellä ja viimeinen läpi. Ja nyt alkaa näyttää, että tämän liikkeen palkka on löytynyt: iso lihapullanpala pysäytyksestä ja namisukalla repimistä läpijuoksusta. Toimi kuin junan vessa ja sehän tunnetusti toimii aina. Lenkillä treenaaminen on tepsinyt. Liikkeestä istumista on jonkin verran harjoiteltu kotona ja se toimi myös treeneissä tänään ilman vartaloapua.

Tokavikana tehtiin vielä pari tunaria, kun isipappa oli taas kunnostautunut ja tehnyt meille laatikollisen kapuloita. Sunnyn kanssa vain piilotin yhtä, se juoksi aina ohi, kunnes muisti, että nenääkin voi käyttää. Lopuksi taioin ruokakupin taskusta ja tehtiin kaukoja kahdesta metristä m-i-m-i, joista eka istumaannousu oli pikkuisen lysy, maahanmeno oli tosi nopea (Sunnyksi) ja toka istuminen oikein mallikas, siitä palkkasin. Olen viime aikoina jättänyt korjailun kokonaan pois, kun Sunny tuntui menevän niin epävarmaksi siitä, ja vain palkannut onnistuneista. Tänä aamuna tehtiin täydellinen istumaannousu pihalla kolmesta metristä, eilen sisällä oikein pomppuvaihtoja.

Yhtäkkiä tuntuu, että tosi monen liikkeen palaset on loksahtaneet kohdalleen, tosi hyvä fiilis :)