Tänään tokoiltiin vähän isommalla porukalla. Anna-Leenalla oli poikien lisäksi mukana äitinsä lapinkoiratyttö Haika, lisäksi paikalla oli Nina ja Rafi sekä Maija kelpiensä ja kahden gööttinsä kanssa. Ekana teki gööttipentu, sitten Sunny. Sunnyn kanssa aloitettiin juoksuntarkistuksella, kun kerrankin oli paikalla täysin vieras ihminen. Alkaa olla huolestuttavaa, kun Sunnylla on niin kivaa tarkistuksessa, ettei malta pysyä seisomassa :o) Aika liikkistä.

Seuraamista otettiin vain ihan lyhyt pätkä mun nilkan takia, joka tosin kesti tosi hyvin (sen sijaan polvi ja reisi on kipeät nilkan varomisesta...). Vasemmalle käännös oli tosi hyvä, oikealle käännöksiä piti tehdä monta ennen tarpeeksi hyvää.

Sitten tehtiin luoksetuloja, palkkana namisukka ja puolikkaita lihapullia. Ekasta kutsusta Sunny ei hievahtanutkaan, otin sitten pari läpijuoksua. Tämän jälkeen tuli kyllä joka kerta laukalla. Heitin namia liian korkealle sen pään yli, eikä se taaskaan löytänyt niitä. Pitäisi varmaan treenata hiekkakentällä :p Muutamia tosi hienoja pysäytyksiä saatiin kuitenkin tehtyä; yhdellä kerralla menin pysäytyksestä Sunnyn luo palkkaamaan sitä ja tämä tuntui toimivan ihan hyvin. Läpijuoksuista palkkasin repimisleikillä, ja lopulta saatiin sekä kovavauhtisia tuloja että hyviä pysäytyksiä. Toistoja tämä vaan kaipaa.

Tämän päivän ehdoton helmi oli ruutu. Sunnylle ei näytetty, että ruutuun vietiin namia, mutta lähetin ekan kerran aika läheltä, olisko ollut vajaa 10 metrin päästä. Sanoin "missä ruutu" ja kehuin, kun katsoi sinnepäin. Raksraks sanoivat Sunnyn aivot ja sinne juoksi! Pidennettiin matkaa myös tosi rajusti, reilusti yli voittajaluokan kisamitan, mutta Sunny juoksi tosi varmasti joka kerta ja jäi myös seisomaan käskystä. Ainoastaan kun vaihdettiin lähetyssuuntaa, se ekan kerran rupesi haistelemaan maata ruudun vieressä, ilmeisesti haistoi sinne pudonneen namin. Loput toistot tästäkin suunnasta olivat hyviä. Ruutuun lähetysten välissä otettiin myös pieni pätkä seuraamista, joka meni tosi kivasti paikallaankäännöksineen, kun vire oli ruudusta niin korkealla.

Tässä välissä Sunny laitettiin kiinni ja muut koirat pääsivät vuoroon. Lopuksi otettiin vielä paikallamakuu, Sunny oli Uulan ja Vimman välissä. Aika oli 2 min ja olin piilossa koko ajan. Tämä oli pisin tähän mennessä muualla kuin kotona tehty piilopaikkamakuu, mutta Sunnylla ei ollut ongelmia, ei edes piipannut. Tosin vire oli ehtinyt jo laskea ja Sunny oli valmiiksi tosi rauhallinen, mutta silti hyvä homma :) Tämän voi varmaan melko nopeasti pidentää siihen kisavaatimusten kolmeen minuuttiin, sitten vaan pari treeniä vieraiden koirien välissä. Muita liikkeitä ei tänään jaksettu tehdä, onhan tässä elämässä aikaa ;)