Tänään oli sitten Sunnyn ensimmäinen avoimen koe Jokelassa. Oltiin paikalla ajoissa, kun Uulan voittajaluokka oli ekana. Uula oli viimeisenä voissa ja Sunny tokana avossa, joten Uulan viimeisen liikkeen aikana hain Sunnyn autosta. Santeri pomppi ja yritti mekastaa ja oli tosi energisen tuntuinen. Jätin sen makaamaan kymmeneksi sekunniksi, pääsin ehkä kolme metriä, kun Sunny meni sammakkoasentoon ja alkoi epämääräistä hepuliääntelyä... Tässä vaiheessa olin ihan varma, että se tekee saman kehässä mutta ei sitten onneksi. Juoksuntarkistus otettiin kerran vieraan ihmisen (porkkiskasvattaja Suvi) kanssa ja kehään mennessä se sujuikin tosi hienosti. Koko kokeen ajan Sunny oli ihan ylivireinen, seuraamisessa se suunnilleen yritti pysyä housuissaan ja kaikki liikkeet, joissa juostiin, juostiin kovaa. En ajatellut, että saisin sen yliviriteltyä mutta ei näköjään ollut edes vaikeaa...

Paikkamakuu 10: Ei piipannut eikä välittänyt vieressä flirttailevasta aussiesta.
Seuraaminen 7½: Aika hyvää seuraamista, mutta painekattila kiehui yli ja hengitys oli aika... äänekästä... Yhdessä kohdassa jätätti ihan pikkuisen mutta sitten tuli sopivasti käännös vasempaan, jossa Sunny oikein pomppasi oikeaan asentoon ja jatkoi hyvällä paikalla.
Maahanmeno 9: Tää oli hyvä, eihän se ikinä nopea ole mutta Sunnyksi hyvä.
Luoksetulo 6: Lähti ihan täysillä ja pysähtyi ehkä 2 metriä ennen mua...
Seisominen 7: Pysähtyi tosi hienosti mutta kääntyi puoli kierrosta mukana, kun kiersin taakse. Tätä ei ole tehnyt ainakaan puoleen vuoteen. En ollut ihan varma, pitääkö mun palata koiran rintamasuuntaan vai alkuperäiseen rintamasuuntaan, joten valitsin jälkimmäisen --> Sunny istui vinoon persasentoon.
Noutaminen 9: Tosi hieno, meni kapulalle täysillä, toi täysillä ja törmäsi täysillä.
Kauko-ohjaus 8: Työvoitto! Teki kaikki vaihdot ekasta käskystä ja istumiset oli melkein puhtaita, ihan vähän vain jäi kenottamaan. Eli nää onnistuu ylivireessä :denti:
Estehyppy 6: Hyppäsi sinnepäin hyvin mutta esteen toisella puolella meni maahan. Kutsusta törmäsi esteeseen ja meni uudestaan maahan... :mrgreen: Toisesta kutsusta sitten tuli mutta haukahti vielä pari kertaa tullessaan.
Kokonaisvaikutus 7: Ääntely ja epätäsmällisyydet rokotti.

Yhteensä saatiin 156 pistettä, kakkostulos ja kolmas sija seitsemästä koirasta. Ei kyllä ollut kummoinen taso, voittaja sai 164 pistettä. Kakkostulos ei jäänyt kyllä harmittamaan yhtään, kun koiralla oli niin superkivaa! Mieluummin sitä tollaisesta menettää pisteitä kuin että koira laamailisi. Tosi hyvä fiilis jäi kokonaisuutena ja ensi kuussa kokeillaan varmaankin taas. Josko sitä sitten virittelisi hieman vähemmän...