Keskiviikkona käytiin viimeiset treenit ennen ensi viikon kisoja. Koko päivän satoi ja kaikki tuntui menevän pieleen, mutta kun aloitettiin treenit, sade loppui ja itse treenit meni loistavasti. Sunnylla oli tosi hyvä vire, joka tosin aiheutti ääniefektejä mutta liikkeet meni hienosti.

Paikkamakuussa oli Sunnyn ja Uulan välissä vieras kääpiösnautseri, josta tuli hyvä häiriö (kerran nousi ja hiippaili johonkin suuntaan). Aikaa meni n. 3 min ja Sunny ei tainnut piipatakaan. Seuraamista tehtiin ihan lyhyt pätkä (1 käännös molempiin suuntiin, 1 pysähdys ja 1 täyskäännös), todella tiivis ja käännökset hyvät. Ensin olin ajatellut, etten tekisi kaikkia liikkeitä mutta uskonpuute vaati.

Maahanmeno oli hyvä. Luoksetulossa vauhti oli kova mutta pysähdys venyi pitkäksi ja lopussa törmäsi. Täytynee vielä heitellä nameja ennen koetta. Seisominen oli ihan kymppi. Nouto oli aivan loistava, Sunny juoksi ihan täysillä kapulalle ja palautti reippaassa laukassa ihan suoraan (tosin törmäsi lopussa). Hyppy oli ihan puhdas, mutta Sunny istui taas ihan esteen taakse. Jotenkin pitäisi opettaa se istumaan kauemmas, ettei sen tarvitsisi hypätä paikaltaan takaisin.

Kaukokäskyt tehtiin viidestä metristä. Ei noussut ekasta käskystä, mutta tokasta nousi ja vielä vilkutti etutassulla :D Olisi tosi hauskaa jos se tekisi ton kokeessa! Muut vaihdot ok. Kotipihalla ollaan kokeiltu pari kertaa kaukoja kuudesta metristä, on noussut.

Olen tämän viikonlopun Tampereella, joten treenipäiviä ei oikeastaan enää ole. Pari luoksetulon pysäytystä jos vielä tekisi, niin katsotaan, mitä tapahtuu kokeessa.