Normaalin päiväjärjestyksen mukaiset treenit tänään - oltiin Heurekan ruohokentällä A-L:n kanssa. Ajatuksena tehdä kokeessa pieleen menneet liikkeet ja vähän voittajaa.

Sunny aloitti tunarista. Muutamia vääriä kapuloita oli sen takana, oman aina piilotin. Ei sillä oikeastaan ole mitään hajua siitä, että nenää pitäisi käyttää. Aina meni pari metriä kapulasta ohi, sitten muisti, mitä piti tehdä. Ehkä pientä paranemista loppua kohti, toistoja toistoja.

Ruutu oli aivan mahtava! Sitähän ei ole ollenkaan tehty yli kolmeen viikkoon ja silloin kun tehtiin, ei mennyt lähellekään oikeaa. Nyt ruudussa ei ollut namia, lähetin Sunnyn n. 10-15 metrin päästä ja se juoksi epäröimättä sinne! Ei tosin ihan keskelle mutta joka kerta kuitenkin nauhojen sisäpuolelle. Tehtiin myös pari kertaa evl:ää pohjustaen niin, että jätin Sunnyn pari metriä ruudusta seisomaan, menin itse toiselle puolelle ja käskin ruutuun. Niin - sillä kerralla, kun ruutu meni ihan pieleen, siinä ei ollut reunanauhoja. Eli Sunny ei ole sittenkään unohtanut ruudun ideaa, se vaan tarvitsee narut!

Luoksetuloja tehtiin niin, että heitin namin (ja osuin, jes!) melkein joka kerta. Sillä aikaa, kun Sunny etsi namia maasta, mä siirryin kauemmaksi ja kutsuin taas. Pari suoraa tehtiin tietysti väliin. Nämä oli oikeastaan aika hyviä: Sunny pysähtyi hyvin muttei ennakoinut pysähdyksiä kertaakaan vaan tuli aina reippaalla laukalla.

Hypyssä tarjosi ekan kerran maahanmenoa. Eihän Sunnylle oikeasti ole opetettu avoimen hyppyä! Se hyppää, sitten yrittää arvata, mitä pitää tehdä ja arpoo asennon. Tehtiin sitten muutamia toistoja ihan lyhyeltä etäisyydeltä hyppy - istu - palkka. Parani selvästi eli tässä pitää edetä vähän hitaammin. Sarjassamme: se teki sen kerran vahingossa oikein, kyllä se sen osaa. Kokeiltiin myös yksi hyppynouto, se oli ihan jees, tosin Sunny palautti ravissa ja vähän vinoon. Täytyy harjoitella niin, että voin heittää kapulan reilusti pidemmälle --> Sunny saa vauhtia palautukseen.

Seuraamista tehtiin pidempää suoraa pätkää, koska Sunny on tottunut kääntyilemään. Selvästi paikka eli ihan pikkuisen, kun oli menty tarpeeksi kauan suoraan. Eli tästä pitää palkata myös, ei vain käännöksistä ;) Yksi liikkeestä seisominen, jossa Sunny seisoi niillä jalansijoillaan, vaikka mä tein haarahyppyjä sen takana... Mikä lie mielenhäiriö kokeessa sitten oli.

Lopuksi kaket viidestä metristä - ja Sunny ei noussut ollenkaan ekalla kerralla vielä neljännestäkään käskystä! Otin sitten pari istumaannousua kolmesta metristä, minkä jälkeen annoin haukata luusta. Vielä uusi yritys 4-5 metristä, nousi ekan kerran tokasta käskystä, maahan ok, toinen istumaannousu ok ja tästä palkka. Kotona ruokakupilla oli vielä pakko kokeilla kuudesta metristä, ja tämä olikin sitten täydellinen. Eli siis kaukot vaatii edelleen tosi korkean vireen ;)