Tällä viikolla ollaan treenattu vain kotona. Tänä aamuna löysin naksuttimen (se ei ollut treenirepussa eikä eteisen hyllykössä vaan Sunnyn harjakorissa!) ja päätin aikani kuluksi kokeilla, vieläkö Sunny osaa tarjota. Istuin siis lattialle katsomaan telkkaria. Sunny tarjosi istumisen ja maahanmenon lisäksi: mun jalkojen yli kävelemistä, pään laittamista maahan, mun käden tökkäämistä sekä halkojen ja sytykkeiden noutamista. Saatiin myös kivasti istu-seiso-vaihtoa tehtyä takajalat paikallaan. Tämän jälkeen Sunny joi puoli kuppia vettä ja meni nukkumaan :)

Otin päivälenkille treenirepun mukaan ja käytiin läheisellä kentällä tekemässä ruutua ja luoksetuloa. Luoksetulon pysäytykset oli tänään tosi hienoja. Sen sijaan vauhti kärsi, varsinkin seisomisesta eteenpäin lähti pari kertaa ravilla, mitä ei olekaan vähään aikaan tehnyt. Lopuksi palkkasin lelulla läpijuoksusta, täytyy olla varovainen, ettei treenaa liikaa pysäytyksiä!

Ruutua tehtiin lyhyeltä ja pitkältä matkalta, lätkän kanssa ja ilman sekä yksi kokeenomainen. Tällä viikolla ei ole mennyt reunanarulle ollenkaan, tänäänkin meni joka kerta keskelle!? Aloitettiin ehkä n. 10 m päästä ilman lätkää kaksi toistoa, hyviä oli. Kaipasin lisää vauhtia (laukkasi kyllä ruutuun mutta ei täysiä), joten sitten otettiin lätkän kanssa, toimi. Kokeenomainen onnistui hyvin, laukkasi ruutuun aika keskelle, meni ekasta maahan ja tuli hyvin seuraamaan. Eli käytännössä voidaan keskittyä ruutuun juoksemiseen ja keskikohdan löytämiseen, loppuosa on Sunnylla hallussa. Tosin en oo varma, oliko matka ihan 25 metriä.

Huvittavin toisto oli toiseksi viimeinen. Sunny lähti ja n. 5 m musta pysähtyi haukkumaan. Sanoin: "Hei, tommonen ei kelpaa ollenkaan, tuupas takasin sieltä" ja se tuli nolonnäköisenä takaisin sivulle. Annoin uuden ruutu-käskyn ja mitä tekee Sunny - laukkaa täysillä keskelle ruutua! :D Ajattelin, että "ei kelpaa" saattaa olla pieni riski ruutumotivaation kannalta mutta niin kuin yleensäkin se sai Sunnyn vaan yrittämään enemmän. Viimeinen toisto tehtiin 40 metrin päästä lätkä ruudussa, hyvin juoksi. Jännä liike!

Tiistaina on viimeinen kerta tätä erää Korreja mutta ei hätiä mitiä. Kuulin nimittäin juuri, että päästiin myös keväällä ATD:n tokoryhmään. Siispä tammi-maaliskuussa on vielä neljät Korrien vetämät treenit :)