Sunnylle ei kuulu kovin hyvää. Viime yönä se oksensi kaksi kertaa ja tänään päivällä kerran, vaikka ei aamulla ollut saanut kuin piimää. Vastaavasti on myös aika vaisu. Ite epäilen kipulääkkeen ärsyttäneen mahaa, pienennettiin nyt annosta ja huomenna soitan lääkäriin. Tiistainahan lääkekuuri joka tapauksessa loppuisi, että jospa sen voisi jo lopettaa.

Tokoiltu ei olla juurikaan, paitsi parit kaket. Täytyy opettaa koira uudestaan istumaan :D Tällä hetkellä nousee istumasta seisomaan takajalat paikallaan mutta seisomasta istumaan etujalat paikallaan. Eilen telkkarin ääressä vekslattiin tänä niin että molemmat turhautui mutta lopulta saatiin muutama ihan nappisuoritus.

Viikon pääuutinen on kuitenkin se, että "meidän" pentu syntyi torstaina :) Kyseessä on Kirjokannen kennelin ensimmäinen lpk-pentue. Mulla oli kolmas narttuvaraus mutta Tiltu-äiskä pistikin varman päälle ja pyöräytti neljä tyttöä ja kolme poikaa :) Pennusta olen haaveillut vuosikausia, viime kesänä oli jo todella lähellä, että meille olisi sellainen muuttanut. Nyt olen kuitenkin järjestänyt opiskeluni ja talvilomani (ja vanhemmat ;)) siihen malliin, että pennulle on otollinen ajankohta. Katsotaan sitten, millainen kaveri sieltä tulee (ja toivotaan, ettei Sunny syö sitä). :)