Sunnyn vointi on ollut ihan hyvä, se on nyt 2 viikkoa syönyt puolikasta tablettia päivässä eikä ole ontuillut yhtään (kopkop). Kohta kokeillaan neljäsosan annostusta ja sitten voisi ehkä yrittää ilman lääkettä.

Yksinäisen viikon ja viikonloppujen piristykseksi ollaan tehty vähän kotitokoa. Ostin toisen metallikapulan (isomman) ja sen kanssa aloiteltiin viime vkl. Sunny ei halunnut ottaa sitä ensin suuhun, mikä on ihan hyvä, pystytään treenaamaan ongelmaa kotona eikä vain hallilla. Viime vkl päästiin jo tuomiseen, tänään ei ollut enää kovin suuria ongelmia. Jätin nyt kapulat eteiseen, josko Sunny kanniskelisi niitä innoissaan, kun joku tulee kotiin. Tänään esitteli pienempää metskua kotiin tulevalle iskälle :)

Kakeja ollaan tehty samaan tyyliin eli pihalla lavan päällä ruokakuppi takana. Vaihdot on olleet enimmäkseen tosi hyviä, välimatkaa on nyt 6-7 metriä. Uusi ongelma oli ennakointi, eli kun Sunny oli noussut seisomaan, se istui tai meni uudestaan maahan. Sitä treenattiin sitten erikseen ja tänään Sunny odotti hienosti 5 sekuntia seisomassa, kunnes sai luvan mennä syömään. Ilman lavaa pitäisi varmaan seuraavaksi kokeilla, mutta toistoja tuolla tyylilläkin tarvitaan vielä.

Yllättäen tunari on edistynyt (kopkop jälleen)! Sarilta saamani 24 kapulaa lojuvat nyt 24/7 meidän pihalla. Sinne kasan viereen viskaan tai laitan sitten oman. Toistoja ei ole vielä hirveästi takana, ehkä neljä treenikertaa, 1-4 toistoa per kerta. Olen tahallani treenannut supermatalassa vireessä, että tulisi onnistumisia. Tämä on aiheuttanut kapuloille menon ja palautuksen ravissa mutta olkoon. Tärkeintä on se, että Sunny on maistanut väärää vain yhden kerran ja sekin oli oikeastaan mun moka, en tajunnut sen olevan liian korkeassa vireessä. Tänään päivälenkin jälkeen se laukkasi kapuloille ja etsi tosi skarpisti oman vääriä maistelematta! En uskaltanut sitten ottaa toista toistoa, ettei vaan menis pieleen ;)

Ensi tiistaina olisi hallilla omatoimitreenit, mutta taidan jättää väliin ja mennä tallille. Viimeinen kerta Korreja (kokeenomainen treeni) on siitä kahden viikon päästä. Mitkähän liikkeet sitä valitsisi :p