Ensimmäiseksi kerrottakoon, että Sunny on viimeksi saanut kipulääkkeen la-aamuna eikä ainakaan tähän päivään mennessä ole ontunut! KOPKOPKOP, toivottavasti ei onnu huomennakaan.

Tänään käytiin vähän treenailemassa tokoa pitkästä aikaa Janinan & Zulin sekä Iidan ja Macin kanssa Malminkartanossa. Sunny oli ihan aika intona, kun ei ole pitkään aikaan saanut tehdä kunnolla, mikä kuului piippaamisena ja haukahteluina. Ohjaaja sen sijaan mokasi pari juttua aika pahasti mutta niistä myöhemmin.

Aloitettiin seuraamisilla. Ensin paikallaankäännöksiä sekä yksi askel + käännös - treeniä. Palkkasin melkein joka perusasennosta. Sitten otettiin vielä pidempi suora pätkä, jossa oli eri tempoja sekä täyskäännöksiä. Edistämisestä en ole varma, mutta kontakti ainakin oli super, seuraaminen on pienen koiran mielestä huippua ;)

Sit otettiin parit liikkeestä istumiset, saman tien ilman vartaloapua. Istui joka kerta, mutta yhdellä kerralla harkitsi maahanmenoa. Totesin, että sanoin käskyn tosi tiukalla äänellä, kun yleensä sanon sen korkealla äänellä. Pitäisi enemmän miettiä, mitä tekee!

Tunari on mennyt kotipihalla mielettömän hyvin. Eilen Sunny oli aika korkeassa vireessä (mitä en huomannut) ja hyökkäsi kapuloille, avasi nenän ja etsi täydellisesti oman sekä palautti laukassa. Tämä toistettiin kaksi kertaa, molemmat meni yhtä nappiin. Typerä minä sitten otin kapulat tänään mukaan treenikentälle mutta vire siellä on aivan liian korkea. Sunny hyökkäsi kapuloille, nappasi jonkun suuhun, kääntyi katsomaan ohi ajavaa autoa, unohti mitä oli tekemässä ja toi suussaan olevan kapulan mulle. Totesin, ettei kannata yrittääkään vaan pakkasin kapulat takaisin pussiin. Jatkamme harjoituksia kotona pitkään. Ihan älytöntä oli kokeilla treeneissä. Toivottavasti ei menty taas takapakkia :(

Tässä välissä tehtiin paikkamakuuta, pari minuuttia ja olin piilossa. Sunny piippasi nyt sitten melkein koko ajan. Johtuiko kylmästä vai harjoituksen puutteesta mutta tää oli kanssa multa yksi neronleimaus. Jospa jätettäisiin makoilut lämpimämpiin keleihin ja sitten treenattaisiin useammin?!

Ruutua ei olla treenattu kahteen kuukauteen ja sen huomaa. Sunny ei meinannut millään muistaa, mihin kohtaan piti mennä. Treenattiin ihan lyhyeltä matkalta, ettei tulisi pitkiä juoksuspurtteja. Tarjosi välillä merkkejä, välillä etureunaa jne. Välillä meni keskemmälle, mutta tuli eteenpäin, kun heitin namia. Läpinäkyvää alustaakaan ei huomannut juurikaan. Huomionarvoista oli, että kun Sunny oli kerran mennyt namialustalle, se meni kaksi kertaa tyhjään ruutuun keskelle. Eli se on siellä jossain, tarvitsee vain vahvistusta!!! Ja ketähän tästäkin voisi syyttää... Lumihankea, joka on haudannut ruutumerkit?!

Lopuksi tehtiin vielä kaket ruokakuppi takapalkkana. Maahan-seiso-istu 7 metristä ja oli super! Istumaan käydessäkin takajalat oli ihan paikallaan. Totesin tosin, että suoria maahanmenoja pitää treenata erikseen, Sunny kun menemään vähän vinosti, jotta kupille on lyhyempi matka ;) Täytyy kotona jättää lava pois mutta jatkaa takapalkkaa, onpahan yksi apu vähemmän.

Treenailun jälkeen käveltiin ja sitten Sunny odotteli hallissa, kun vedin agilitytreenejä. Makoili viltin päällä lämpöpuhaltimen vieressä. Toivottavasti en tehnyt liikaa mitään sorttia treenatessa eli toivottavasti kaikki jalat on käytössä huomennakin. Kauheeta tämä paranoia.