Ensimmäiseksi sivuhuomio, että Sunny teki eilen sarjan kaukokäskyjä 10 metristä! Wohoo, yksi ongelmaliike saatu edes jonkinlaiseen kuosiin. Takapalkka oli käytössä ja maahanmenossa se kävi vähän poikittain mutta tekipähän kaikki vaihdot ekasta käskystä eikä edennyt mun mielestä. Nyt täytyy treenata tota maahanmenoa erikseen ja sitten vierottaa takapalkasta. Tunaria ei oikeestaan olla tehty, metalli menee sisällä ihan kivasti.

Lyyti osaa tulla luokse ja ottaa kontaktia. Nää sujuu yleensä aika kivasti. Lisätemppuna ollaan tehty vähän maahanmenoa. Hihnassa käveleminenkin menee jo tosi hienosti. Sisälle on tullut 16 päivän aikana neljät pissat ja kahdet kakat, joten vähällä siivoamisella ollaan päästy. Lyyti on nähnyt noin kuutta aikuista koiraa; viime viikolla käytiin Anna-Leenan ja setäkoirien kanssa lenkillä, mikä oli Lyytistä ihan mielettömän mahtavaa :D Veikko kävi eilen meillä leikkimässä, pari tuntia noi pöljät veti paineja...

Yksin Lyyti on ollut toistaiseksi korkeintaan tunnin kerrallaan mutta nämä hetket on menneet nyt ihan hyvin. Autossa taas se huutaa alkumatkat kuin syötävä... Loppumatkasta käy yleensä makaamaan, joten ei se paniikissa taida olla, protestoi vaan. Kynsien leikkaaminen meni ekalla kerralla tosi hienosti mutta tokalla kerralla järjesti sellaisen rimpuilukiljumiskohtauksen että Sunnykin huolestui.

Yhteiselo on mennyt aika hyvin, Sunnynkaan ei tarvitse enää koko ajan murista pennulle. Välillä toki menee hermot mutta se on ihan ymmärrettävää ;) Yhtenä päivänä Sunny yritti leikkiäkin Lyytin kanssa pihalla mutta Sunnyn leikkimisestä lähtee niin hirveä ääni, että piti vähän rajoittaa naapurien korvien pelastamiseksi.

Näppärä pentu kaiken kaikkiaan ja sopiva meidän perheeseen :)