Oonpas mä tänään ahkera blogiin kirjoittaja. Hyvä että sentään yhtenä päivänä parissa viikossa. Edellisen kirjoituksen jälkeen lähdettiin siis Lyytin pentutreeneihin. Mentiin bussilla, kun unohdin sanoa iskälle tarvitsevani autoa... Takasin se kyllä haki meidät, Lyyti ei ois ehkä jaksanut kävellä bussipysäkiltä kotiin enkä mä jaksa enää kantaa sitä kovin montaa sataa metriä :D Vähän piippasi taas bussissa mutta ihan ok.

Perillä taas ihmetytti, kun niin monta koiraa näkyy yhtaikaa, kenen luokse ekana menis leikkimään! Meidän ryhmässä oli tänään paikalla villispentu ja 10-kuinen springeri; edellisen ryhmän koirat lopettelivat vielä, kun me tultiin paikalle. Aika nopeasti kontakti alkoi löytyä, kun koiria ei päässyt moikkaamaan ja sitten menikin tosi hienosti! Palkkailin oma-aloitteisesta kontaktista ja lisäksi pyysin sitä välillä. Lyyti tykkää, kun se saa lihapullaa, kun mä juoksen (joutuu "saalistamaan"). Myös narupalloa kiskoi aivan täysillä, vaikka muut pennut leikkivät aika lähellä, jes!

Kerran jätin sen odottamaan puuhun kiinni, oli tosi nätisti ja ihan hiljaa. Kerran treenattiin odottamista myös kentällä. Tää alkaa olla Lyytin bravuuri: yksi päivä pihalla se odotti ihan rauhassa vapaana, kun me tehtiin Sunnyn kanssa tunnaria :D

Lopputunnista tehtiin muutama luoksetulo sekä nami- että lelupalkalla, Riikka piti hihnasta. Tuli kovaa ja suoraan luokse. Sitten oli vielä ihan pakko tehdä pari putkea. Kun Lyyti tajusi, että mä olinkin toisessa päässä, niin johan alko Lyyti kirjottaa ja sen jälkeen meni tosi sujuvasti, kerran myös oma-aloitteisesti.

Tosi hienosti jaksoi pentu keskittyä, vaikka tehtiin niinkin kauan. Tosi tyytyväinen olen tämän päivän treenailuihin Hymy