Aloitetaan käänteisessä järjestyksessä, kun on pakko hehkuttaa. Sunny teki elämänsä onnistuneen lähes kisanomaisen tunnarin (kahdella n:llä) äsken pihalla! Ennenhän sillä on siis ollut 10-25 kapulaa epämääräisessä kasassa, mutta nyt oli vain kuusi rivissä. Avustajaa ei ollut, joten vein itse kapulan. Tehtiin kaksi toistoa, molemmilla meni ja tuli ravissa eikä koskenutkaan vääriin! Tokalla kerralla aloitti vielä eri päästä ja joutui tosi kauan haistelemaan, ennen kuin oma löytyi eikä silti maistellut vääriä. Vitsit mikä työvoitto, kyllä kelpaa paistatella, vaikka toki jossain vaiheessa tulee varmaan takapakkejakin. Kakeja on nyt tehty palkka piilossa, toimii tosi hyvin. Sen sijaan ruutu on vähän hukassa, joten vuorotellen joku liike pisauttaa.

Sunnysta vielä sen verran, että se on viimeisen 10 päivän aikana leikkinyt Lyytin kanssa seitsemän kertaa, siis melkein joka päivä! Sitä ei kyllä ikinä kyllästy katselemaan.

Lyytillä on ollut erilaisia aktiviteetteja, se on ollut jo aika paljon Sunnyn kanssa lenkeillä mukana, käynyt kaikenlaisissa paikoissa ja harjoitellut autoilua. Eilen oli toka rokotus ja samalla laitettiin uusi mikrosiru, kun edellinen ei piipannut toisellakaan laitteella kokeiltuna. Lyyti käyttäytyi lääkärissä tosi kiltisti ja reippaasti ja mikäs siinä, kun kiva täti rapsuttaa ja namiakin saa :)

Viikonloppu oli Lyytillä varsinainen leikkiviikonloppu. Lauantai-iltana se sai reilun tunnin painia naapurin tyttöjen koirien kanssa, jotka olivat porukoilla hoidossa tyttöjen loman ajan. Espanjanvesikoira Marta on 1,5 vuotta ja labbis Papu on reilu 5 kk. Aikaisemmin ne eivät ole leikkineet, kun Lyytin ja Papun kokoero ja Papun rajuus eivät olleet hyvä yhdistelmä... Nyt Lyyti on jo niin iso (yli 40 cm!) ja rämäpäinen, että pienet pyörityksetkään ei haitanneet. Ruoho lensi ja kukkapuskat kärsivät!

Sunnuntaina ensin puolenpäivän aikaan Noora ja Veikko tulivat taas meille ja pennut saivat painia lähes pari tuntia. Kuvia odotellessa ;) Illalla Lyyti oli äidin kanssa lenkkeillessään tavannut vielä hihnassa 1-vuotiaan labbis Hessun ja myöhemmin koirapuistossa kolme pikkukoiraa (beaglen, villakoiran ja sekarotuisen). Illalla oli aika väsynyt pentu...

Huomenna on taas molempien tyttöjen treenit, josko sitä innostuisi taas kirjoittelemaan.