Onpas taas venähtänyt aikaa viime päivityksestä. On tässä kaikenmoista tapahtunut, yritetääs kertailla. Säkylän leiristä kirjoitan oman juttunsa.

Sunnyn ontuminen kesti onneksi vain neljä päivää, sen jälkeen on ollut taas hyvä. Käytiin tässä välillä fyssarillakin, nivelrikkojalan lihakset olivat vähän jumissa mutta muuten oli ihan hyvässä kunnossa. Lyyti oli mukana ja käyttäytyi ihan kivasti eikä häiriköinyt hierontaa.

Tokoliikkeet menee vaihtelevasti, vuorotellen katoaa joku liike. Ensin hävisi ruutu, sitten tunari, sitten kaukot. Ruudusta piti tietenkin pitää taukoa ontumisen aikana ja jälkeen mutta nyt voisi taas tehdä vähän tehokkaammin. Tunariin saatiin ohjatuissa treeneissä vinkki viedä Sunnya hihnassa ja samalla opettaa rivin läpikäyminen alusta loppuun (yleensä Sunny on aloittanut keskeltä). Se on toiminut aika hyvin, ei ole oikeastaan maistellut. Paitsi eilen, kun otti liikaa kierroksia, kun Lyyti sähläsi vieressä; kun Lyyti vietiin sisälle, teki Sunny taas nenällä töitä.

Lyytin pentutreenit on olleet vähän hiljaisia. Kerran se oli aivan väsähtänyt aktiviteeteista eikä jaksanut ees vetolelua vetää. Kerran taas siltä lensi hammas ja verisellä suulla oli vähän vaikea hommailla. Viime torstai taas jäi väliin, kun oltiin Säkylässä ja ensi torstai myös, kun mulla on heppavalmennus. Kotona ollaan toki tehty kaikenlaista ja varsinkin seuraamisesta sillä näyttää olevan jokin pieni aavistus. Puutarhatuolin pehmusteelle jouduttiin sanomaan hyvästit, kun Lyyti repi sen sisälmykset ulos. Samoin kastelukannussa ei ole enää suutinta. Muuten Lyyti on kyllä ihan esimerkillisen kiltti lapsi.