Lyyti täytti eilen neljä kuukautta, joten kirjoitan sille ihan oman jutun tässä viikonlopun aikana.

Sunnylle kuuluu huonoa: se ontuu taas. Niille, jotka eivät ole selvillä kuviosta, tiedoksi, Sunnylla on siis kyynärpäässä nivelrikko, joka todettiin tammikuussa. Silloin se ontui kuukauden verran ja oli pari kuukautta kipulääkekuurilla. Viimeiset kolme kuukautta se on ollut loistavassa kunnossa eikä ole tullut mistään kipeäksi, vaikka on leikkinyt Lyytin kanssa melkein joka päivä, joskus jopa kylmiltään.

Keskiviikkona se oli jahdannut aidan vieressä kadulla edestakas ajellutta skeittaria. Ilmeisesti oli lihakset olleet ihan kylmät, koska koirat olivat olleet keskenään kotona tätä ennen ja ilmeisesti nukkuneet. Eilen se ontui koko iltalenkin, muuten vähemmän. Kipulääkettä on nyt annettu ke-illasta lähtien ja lenkit on olleet lyhyempiä. On sitä kyllä kamalaa katsoa, kun ajattelee, että joka askel sattuu :'(

Kisatreenit jäivät siis tietysti väliin torstaina, samoin peruin varasijamme Hämeenlinnan kokeeseen 16.6. Jos jotain positiivista pitää löytää, niin tunnari onnistui kokeenomaisesti, joskin omalla pihalla eilen. Ekalla toistolla kapulat oli rivissä, tokalla ja kolmannella ympyrässä. Tokalla Sunny sattui heti omalle ja toi sen saman tien. Muilla joutui etsimään pidempään mutta ei maistellut. Vuosi siihen menikin!