Eilen pidin vapaapäivän töistä. Aamulla kävin koirien kanssa treenaamassa, sitten kaverin kanssa 20 km fillarilenkillä ja illalla vielä ratsastin 2 tuntia ja olin vielä sen jälkeen energinen :D Ehkä johtui siitä, että hyppis Jaskan kanssa meni niin hienosti, huippuponi <3

Aamulla tehtiin siis tokoa, enimmäkseen ruutua ja luoksetuloja. Paikkamakuussa Sunny oli päätynyt sammakkoasentoon, kysyin siltä, miten mutta sillä ei ollut vastausta. Oli aika hyväntuulinen koira ;) Ruudut meni upeasti, sekä tyhjään että lätkälle. Luoksetulot ja stopit oli myös tosi hienot.

Noora (Veikon omistaja) lisäsi meidät vapaamuotoiseen hakuporukkaansa ja tänään sitten uskaltauduttiin mukaan. Olipahan vaihtelua meidän normaaliin puuhailuun! Sunny sai tehdä ensin. Sehän on nuoruudessaan treenannut paljonkin ja ollut hyvä etsimään ja ilmaisemaan - sen sijaan hallinta on ollut aika 0. Nyt sitten otettiin muistinvirkistykseksi yksi näkölähtö, sitten kaksi valmista ilman ilmaisuja. Ekalle sinkosi hyvin. Tokaa ei nähnyt ja hetki meni, ennen kuin sai hajun (tai tajusi mistä on kyse), sitten löysi. Kolmannen näki vilaukselta ja sinne sinkosi myös.

Lyyti oli tosi paljon reippaampi kuin lapinkoiraleirillä. Sille oli ripoteltu maalimiehiä ei mitenkään erityisen piiloon mutta pitkin metsää ja se sai etsiä aika vapaamuotoisesti. Ekaa vähän ihmetteli mutta kehuista innostui. Sen jälkeen tajusikin, mistä on kyse ja etsi mun mielestä hyvin. Yritti kovasti käyttää nenää mutta oli silti kuulolla. Taitava penska :)