mutta päädyttiin häröilemään. Joskus tekisi mieli lyödä päätä seinään. Paikka oli Käpylän urheilupuisto, seurana Lola-lappari sekä Pii-porkkis omistajineen.

Itsellä ei ollut mikään megahyvä fiilis mutta yritän välttää yltiönegatiivisuutta. Jotkut jutut meni tosi hyvin. Ensin tehtiin vähän seuraamista, kivasti saatiin taas hiljaisia pätkiä. Luoksetulo ei jostain syystä ollut niin vauhdikas kuin yleensä. Ja kerran Sunny meni itse maahan kovin pätevän näköisenä, ja mä kysyin, että haluisko se tehdä tätä lajia ilman mua...

Sitten ruutua lätkä valmiina. Eka lähetys tosi hyvä. Toka tyhjä eri suunnasta - ja Santeri hittolainen meni ruudusta yli kuuntelematta pysäytyskäskyä. Ja hitto että se oli vaikea ohjata ruutuun asti, meni lopulta kuitenkin. Seuraavalla sain pysäytettyä. Sitten tauko ja eri juttuja välillä.

Treenattiin seisomista istumista pelkästään niin, että heitin aina namin istumisesta. Ihan kivasti meni, etäisyyttä oli 2-13 metriä ja vain kerran Sunny tarjosi maahanmenoa. Sanoin "ei kelpaa" ja käskin uudestaan seiso ja istu, niin sen jälkeen istui taas hyvin. Tehtiin myös kolme liikkeestä istumista ohjattuna, istui joka kerta mut eka oli tosi hidas. Taidan kuitenkin tehdä sunnuntaina vielä vartaloavun.

Sitten vielä kaksi kertaa ruutua, niin että Sunny näki, kun vein lätkän. Ja nyt se sitten ravasi loppumatkan???!!! Yhden kerran tein vielä hetsattuna, että sain kunnon vauhdin ja siihen jätettiin. Sitten vielä ruokakuppipalkalla (repussa) kaukot 11 metristä m-s-i ja nyt se teki vaihdot just niin kun piti, jes!

Lopuksi vielä rauhallisessa mielentilassa tunnaria samaan tapaan kuin viime torstaina. Ja nyt yllättäen Sunny etsi oman nenällä ja toi hyvin! Onhan toi nyt vieläkin kaukana kisatilanteesta mutta ollaan sentään jo treenikentällä. Tässä välissä treenasin Lyytin kanssa pentujuttuja, minkä jälkeen Sunnyn kanssa tehtiin vielä paikallaolo ilman yhtään piippiä! Nami siis edessä, mutta vire oli paljon alhaisempi kuin esim. treenien alussa.

Lyyti leikki ja sen lomassa teki vähän sivulletuloja, luoksetuloja, odottamista, ruutuunmenoja ja seuraamisaskelia. Jokin haju sillä siitä on!

Sunnuntain kisojen jälkeen pitää Sunnyn kanssa paneutua:

-ruudun keskikohdan hakemiseen, jotta se oikeasti tietäisi, mitä siellä tehdä eikä vain pysähtyisi mun käskystä

-seisomasta istumisen oikean tekniikan muistuttelua, nyt kun se tuppaa välillä pitämään tässä vaihdossa etujalat paikallaan

-edelleen jatkaa hiljaa toimimistreenejä