Sunnyn treenit illalla meni kyllä niin hyvin, että paremmin ei oikeastaan voi mennä. Oltiin kotona 22.45 enkä meinannut unta saada, kun oli niin hyvä fiilis :mrgreen: Tiltu tuli kouluttamaan ysin aikaan, joten 20-20.45 tehtiin omatoimisesti juttuja.

Aloitettiin vauhdikkailla liikkeillä. Rakensin ruudun eri paikkaan kuin yleensä, merkit oli valkoiset partaäijäjugurttipurkit, reunanaru oli myös valkoinen ja kahdella sivulla n. metrin päässä oli valkoiset kehänauhat. Tehtiin kolme toistoa, lätkä oli ekalla ja vikalla, tokalla tyhjä. Ekalla meni vähän yli, kunnes palasi takaisin. Jos olisin pysäyttänyt, olisi kyllä ollut ruudussa mutta tuota keskikohdan hakemista pitäisi treenata. Loput kerrat oli huippuja.

Luoksetuloja tehtiin monta, sekä läpijuoksuja lelupalkalla että pysäytyksiä nami- tai lelupalkalla. Yhden naminheiton jälkeen pysähtyi seisomaan aika kivasti. Maahanmenot ei olleet supernopeita mut ihan ok kuitenkin. Tämän jälkeen kokeilin seuraamista, josko suurimmat paineet ois purettu. Mun mielestä se piippasi vähän vähemmän, ainakin saatiin hiljaisia suoria, pysähdyksiä ja käännöksestä pysähdyksiä. Paikallaankäännökset piippaa edelleenkin mutta eihän tulosta nyt viikossa tule.

Sitten tehtiin vielä pari liikkeestä istumista ohjattuna (kiitos Iida!). Ekat kaks kertaa palkkasin heti istumisesta, kolmas kerta tehtiin koko liike. Istui joka kerta pelkästä käskystä mutta kolmas kerta oli nopein. Mielenkiintoista ois tietää, johtuiko se siitä, että mulla ei ollut namia kädessä, siitä että mä toimin reippaammin vai siitä, että kyseessä oli kolmas toisto.

Tässä välissä käytiin jäähdyttelemässä ja vein Sunnyn autoon siksi aikaa, kun puhuttiin Tiltun kanssa kaukokäskyistä. Sain neuvoksi seisomasta istumiseen sitä, että teen muut vaihdot kauempaa ja sen lähempää ja sitten sen, että vippaan namin kädestä kopiksi sille. Ekaa olin ajatellut itsekin mutta toka oli hauska idea, vieläpä kun Sunny tykkää kopittelusta tosi paljon :)

Kun muut teki kaukkareita, me uskaltauduttiin tekemään tunnaria. Yritin ottaa varman päälle rauhallisen mielentilan eli en virittänyt Sunnya yhtään, vein itse monta kapulaa läjään (ei päällekkäin mutta pienellä alueella sikinsokin) ihan parin metrin päähän. Ekalla kerralla otti oman suuhun, pudotti nuuhkaisi muita ja sitten toi oman. Muilla kerroilla toi oman, joskin osui sille aika nopeasti. Joka tapauksessa saatiin kolme onnistunutta toistoa ilman yhtään väärän maistamista!!!

Loppuun vielä paikallaolot. Laitoin taas namia Sunnyn eteen ja tää tuntuu nyt toimivan. Makuussa ei inahtanutkaan, vaikka oltiin kolme minuuttia ja mä olin ovensuussa puolipiilossa, jes! Istumisessa sanoi n. kolme kertaa piip, mistä mä vähän murahdin. Istui kuitenkin hyvin eikä yrittänyt makuulle - kun ois joutunut namin päälle! Hittolainen, jos toi toimisi kokeessakin (virittelynä namin valelaittaminen ja "ei ota") niin päästäisiin aika helpolla! Olen nyt tehnyt myös kotona sisällä n. 5 minuutin rauhallisia makuita, ovat myös menneet piippimättä.

Yhtäkkiä kaikki ongelmaliikkeet on menneet eteenpäin. Ihanaa, kun treenaaminen tuottaa jotain tulostakin :mrgreen: