Tänään sitten korkattiin voittajaluokka. Ensin eilen oli hukassa Sunnyn lääkärintodistus hypyn madaltamisesta. Sain onneksi haettua Apexista uuden. Sitten ei löytynyt videokameraan yhtään levyä, joten otin pokkarikameran, jossa olikin patterit vähissä...

Jännitettävää riitti jo siinä, että tuomarinmuutoksen myötä kokeessa oli miestuomari. Kävi kuitenkin uskomaton tuuri ja kehässä oli tuomariharjoittelijanainen, joka teki juoksuntarkistuksen :denti: On ollut vähän retuperällä tuon jutun treenaaminen viime aikoina, varsinkaan mieshenkilöiden kanssa...

Tuomarina oli Ralf Björklund. Yhtään irtopistettä ei ollut jaossa eikä myöskään säälipisteitä ;) Meillä oli tavoitteena puolet pisteistä ja tavoite ylitettiin saamalla 202,5 pistettä, siis tulos :sunsmile: Tällä irtosi kolmas sija, kun tuloksiakin oli vain kolme (osallistujia kai 10). Sunnyn pisteet:

Paikkamakuu 5: Piippiippiipp kuului piiloon asti.
Seuraaminen 6,5: Piippasi varsinkin paikallakäännöksissä ja askelsiirtymisessä, haukahti kerran ja yhdellä suoralla pikkuisen jätätti.
Istuminen 7,5: Tein vartaloavun, kun tää on vähän epävarma liike.
Luoksetulo 7,5: Vauhti ja maahanmeno hyvät mut seisominen venähti.
Ruutu 9 :tanssibansku:Tää oli niin hieno!!!
Hyppynouto (madallettu, kolme lautaa) 9: Heitin kapulan vähän vinoon ja otin vaistomaisesti askeleen vasemmalle. Sunny teki hyvin.
Metalli 8,5: Palautti ravissa
Tunnari 0: Tää oli tosi lähellä! Vauhti näytti siltä, ettei mitään toivoa. Kuitenkin Sunny malttoi haistaa kahta, sitten maistoi kolmatta ja neljäs olikin sitten oma, jonka toi. Mut ihan hyvin, joskus tossa vauhdissa on maistanut kaikkia :denti:
Kaukot 7: Seisomasta istumaan tarvitsi kai 2-3 käskyä, muuten ihan jees.
Kokonaisvaikutus 5: Muuten hyvää toimintaa mutta piippaaminen joka liikkeessä ja liikkeiden välissä häiritsee.

Sunnylla oli tosi hauskaa ja silloinhan ei voi olla piippaamatta. Täytynee tässä vähän miettiä, mitä ihmettä tolle voi tehdä, ilman että motivaatio laskee. On kuitenkin ihanaa, että koira tekee kahdeksan liikettä palkatta vireen laskematta yhtään :)