Eilen oli treenipäivä, Lyytillä agitreenit ja Sunnylla kisanomaiset, jotka muuttui lennossa tavistreeneiksi. Pidettiin vaan hauskaa sunnuntaita ajatellen.

Lyytin treenit meni muuten ihan kivasti, paitsi että kerran se lähti leikkimään Jymy-russelin kanssa, hemmettiläinen. Jymy oli onneksi narussa, joten sain Lyytin kiinni nopeasti ja sitten se kiinnitti taas huomionsa muhun. Mun huomio ei saa herpaantua hetkeksikään!

Lyytin kanssa tehtiin aitasuoraa (ilman rimoja) ja putkia. Aitasuoran päässä oli Heli lelun ja namien kanssa. Ekat pari kertaa Lyyti leikki Helin kanssa hyvin, sitten katsoi ihan kuin ois kysynyt: "Mitä sä oikeen teet?" :D Sen jälkeen tehtiin namilla, kivasti meni. Käytin eteen-käskyä, jota on pikkuisen harjoiteltu pallolla pihalla. Putket meni tosi hienosti, Lyyti on ruvennut kivasti bongailemaan niitä ja aina menee, kun nenän eteen sattuu. Lopputunnista tehtiin vielä putkilla kahta estettä (oooo! :D): ensin lähetin putkeen ja menin palkkaamaan aidan taakse, sitten otin aidan välistä pois ja lähetin putkesta toiseen putkeen. Tän jälkeen kai lähdettiinkin jo. Tänään tein vielä kotipihalla putken ja kontaktiesteen yhdistelmää, joka meni hyvin, Lyytillä on selvästi jo joku aavistus siitä, että etujalat pitää laittaa maahan!

Ennen Sunnyn tokotreenejä tehtiin "näyttelytreeniä" Sarin ja Vespan kanssa. Lyyti suostui ensin juoksemaan vain mun oikealla puolella mutta lopulta myös vasemmalla. Seisoi ihan kivasti mutta pidettiin pennuilla jonkin verran väliä, joten en tiedä, mitä tapahtuu, kun joku on ihan vieressä. Joka tapauksessa ajattelin mennä ens viikolla ekaan mätsäriin, katotaan, mitä tapahtuu.

Sunnyn kanssa treenattiin Lyytin treeneissä juoksuntarkistusta yhdellä nais- ja yhdellä mies"tuomarilla", kiitos avusta Heli ja Jukka! Helin kanssa Sunny oli jotenkin tosi täpinöissään ja ekalla kerralla ei meinannut pysyä paikallaan, kun kiskoi palkalle. Jukkaa ei ihmetellyt sen enempää, vaikka oli täysin vieras mies - jes! Omissa treeneissä tehtiin vielä Janinan kanssa. Täytyy sunnuntaina huijata se luulemaan, et mulla on namia kädessä ja pitää kättä esim. 10 cm päässä kuonossa ja toivoa parasta - ja hengittää syvään!

Sunny teki pientä seuraamispätkää, liikkeestä istumista, luoksetuloa ja ruutua. Liikkeestä istuminen tehtiin käskytettynä, ekalla kerralla meni maahan. Siispä teen sunnuntaina vartaloavun, koska sen kanssa on aika varma. Luoksetulossa palkkailin paljon ja Sunnylla oli tosi hauskaa! Ruudussa oli palkka valmiina mutta Sunny oli katsellut ruudun suuntaan jo aikaisemmin. Hyvähän se vaan on, että etsii ruutua oma-aloitteisesti! Tehtiin kolme kertaa, eka ja vika lätkällä, toka ilman. Joka kerta juoksi aika kovaa ja suoraan, myös lätkättömällä kerralla päätyi melko keskelle. Jes, ehkä meillä on toivoa! Lopuksi vielä kaket, m-s-i-s, seisomiset upeita, mutta istumisessa meinas taas mennä maahan. Tokalla käskyllä aina vilkuttaa, toivottavasti tekis sen kokeessakin, sais hyvät naurut :D