Tänään oli kolmas kerta Jessican tokokurssia. Kivaa oli, meillä ja muilla! Sunnyn kanssa aloitettiin ruudulla, kun mun mielestä se ei osaa hakea keskikohtaa. Tehtiin sitten niin kuin yleensäkin eli välillä namilätkä oli ruudussa, välillä ei. Ja Sunny meni ruutuun joka kerta eikä edes mitenkään hilkulla. Jessica vaan totesi, että osaapas se mennä ruutuun, mä en vaan usko siihen :D Jotenkin tuttua... Mutta hyvä huomata, että tehdään kyseistä liikettä juuri Sunnylle sopivalla tavalla.

Sitten tehtiin ohjattua noutoa käytännössä ekaa kertaa. Merkkiä on tehty viimeksi varmaan vuosi sitten, aikanaan Sunny osasi sen aika hyvin, nyt on vähän unohtunut. Edelleen sillä oli ajatus siitä, hienosäätö vaan puuttui. Noutokapulaa se on myös tottunut hakemaan eri suunnista, joskus viskon ties mihin ja kapula katoaa ruohon sekaan. Koska nouto on ihan kunnossa, Jessica sanoi, että aloitetaan ihan kapuloilla. Ensin kaksi kertaa oikean hakemista, sitten kaksi kertaa vasemman, merkille autoin. Hyvin Sunny tajusi jutun, että käden suunnasta löytyy kapula. Palautti myös laukassa, tosin aloin kehua heti, kun se otti kapulan. Olin olettanut, että tää tarvitsis paljon enemmän välivaiheita mutta alkuun ainakin on päästy. Ja tosi hauskaa tehdä jotain ihan uutta liikettä!

Aikaa oli vielä jäljellä, joten tehtiin pari liikkeestä istumista. Ensimmäinen kokonaan, käskytettynä ja ilman apuja. Istui taas hitaasti mutta istui kuitenkin. Sitten pari vartaloavulla ja taas ilman. Jessican mielestä tähän ei niin hirveästi kannata keskittää energiaa, kun on vaan voittajassa ja sitten evl:n idarissa. Ja mä oon ihan samaa mieltä, kunhan istuu ;) Mutta kiva, kun tämä alkaa mennä ilman vartaloapuakin. Tähän loppui meidän vuoro, sit käytiin vielä tekemässä kaket m-i-s 10 metristä, taaskin täydellinen suoritus. Alkaiskohan tää nyt sujua?

Lopuksi vielä paikallaolot, olin piilossa molemmissa ja Sunnylla nami edessä. Istumisessa piippas ehkä n. 3 kertaa, makuussa yhden kerran. Mutta makuussa olikin jännitystä (josta ohjaajat oli autuaan tietämättömiä) kun koirien edestä oli loikkinut pikkuinen pupu! Kaikki pysyi kyllä paikoillaan, mutta Sunnylla oli melkoisen tuima tuijotus, kun tulin takaisin :D

Ai niin, meinasin tehdä emämunauksen. Paikallaolojen jälkeen Sunny oli tosi rauhallinen, joten kysyin Jessicalta, voinko tehdä tunaria sen kapuloilla. Onneksi Jessicalla leikkasi, kun mulla ei - olin nimittäin just aiemmin ollut Emmille ja Stepille avustajana tunnarissa, eli koskenut kapuloihin! Ei kyllä tullut mieleenikään siinä vaiheessa, kun meinasin mennä. Siinähän ois oltu, kun kaikki kapulat ois haisseet multa.

Paikallaolojen jälkeen Sunnyn TERVE jalka eli vasen takanen kramppasi. Ei ollut mitenkään kipeän näköinen mutta liikeradat ei olleet normaalit. Tota on käynyt joskus ennenkin ja juuri liikkeelle lähtiessä, menee ohi ihan parissa minuutissa. Erikoista siinä on se, ettei kyseessä ole mikään nivelrikkojaloista. Tosin onhan se ihan erilaista ontumista kuin etujalan ontuminen, että ehkä tää on sitten lihasjuttu. Mene tiedä...