Jätin eilen fyssarille soittopyynnön, josko sillä ois peruutusaikoja ennen tiistaita. No, Anna soitti yhdeltä, että puol neljältä ois aika. Siinä sitten vekslattiin iskän ja veljen kanssa, miten kaikki pääsee menoihinsa, kun käytössä on kaksi autoa ja yksi pyörä :D

Sunny ontui eilen illalla ja tänään aamulla ja lenkkien jälkeen sai myös kipulääkkeet. Aistiin päästyämme Sunny ei enää ontunut. Niinhän se aina. Jäykkä se oli kuitenkin ja vähän hammasta purevan näköinen. Mennään sitten vielä ensi viikolla.

Terapiasta palauttua toin Sunnyn kotiin ja nappasin Lyytin, onneksi veljen auto oli edelleen käytössä. Lyytin kanssa treenattiin vaikka mitä ja aika pitkään, vähän aikaisemminkin olisi voinut lopettaa, penska oli aika poikki lopussa. Aloitettiin Lyytin ihkaekalla hyppysarjalla. Kolme hyppyä, speedbumpit, väli 5½ jalkaa. Heli piti kiinni, mä menin kutsumaan ja kolme toistoa tehtiin. Kivasti loikki kaikki välit oikein. Ens kuussa voi varmaan tehdä jo oikealla kuuden jalan välillä.

Joku on opettanut Lyytille kiertämisen. En tiedä, kuka, en ainakaan mä, mutta niin se osaa kiertää. Oli aika makeeta tehdä kolmella hypyllä eestaastreeniä. Tänään ekaa kertaa Lyyti juoksenteli itse esteitä selvästi hakien niitä ja kiljahteli muutaman kerran mennessään. Kyllä siitä vielä agilitykoira tulee :D Nyt se myös jo selvästi tietää, ettei muiden pentujen luo saa mennä - välillä oli jopa vapaana toisen vieressä eikä silti mennyt, vaikka leikkiminen oiskin maailman kivointa.

Lisäksi tehtiin hyppy - suora putki - hyppy -suoraa niin, että Heli kutsui toisesta päästä ja mä olin lopulta ekan hypyn kohdalla. Joka kerta meni putkenkin matkalla, samoin palatessaan mun luokse. Myös Helin Jymy pärjäsi yhtä hyvin, vaikka on kaksi kuukautta nuorempi! Ainoastaan juuri tullessaan namikupille Lyyti hidastaa. Johtuiko se sen neiteilystä vai siitä, että takana haukkui koira.

Viimeisenä pyörittiin putkella ja yhdellä hypyllä varioiden - välillä kierrettiin hyppyä, välillä putkelle takaaleikkaus, välillä yhdeltä esteeltä palkka, välillä kolmelta. Putken takaaleikkaus ei sitä sinänsä hämää mutta nyt se pari kertaa lähti kiertämään putkea ulkokautta, ilmeisesti tulkitsi mun ohjauksen kiertämisen ohjaukseksi ;) Hyvä pikkukatti!