Viikonloppuna Minna ja Onni oli meillä ja lauantaina ajeltiin Turkuun luonnetestiin. Onnea vielä kerran Minna mahtavasta pikkukoirasta. Onnin kanssa on helppo elää ja olla :) Sunnyhan ei siedä meillä vieraita koiria, joten vähän jänskätti, kuinka menee. Eipä siinä lopulta ollut ongelmaa, Minna ja Onni punkkasivat saunan eteisessä ja Sunnyn ollessa lenkillä tai yläkerrassa nuoriso sai telmiä pihalla. Lyytin mielestä 15/7 leikkikaveri oli ihan huippujuttu, toivottavasti Lyyti ja Onni tulevat jatkossakin toimeen. Sunnuntaina Siltamäessä Minnan kyytiläisiä odotellessa taas Sunny yllätti ja alkoi leikkiä Onnin kanssa! Sunny, joka ei oo vuosiin leikkinyt muiden kuin Lyytin kanssa. Niin se vanhakin nuortuu <3

Lyyti on karkaillut pihalta ihan mahdottomasti. On mennyt etuportin ali, löytänyt aidasta raon ja avannut molemmat takaportit. Nyt on kaikki raot tilkitty ja porteissa on väliaikainen pentulukko. Iskä miettii kunnon salpaa aina yön pimeinä tunteina ;) Enimmäkseen Lyyti on karannut, jos sitä ei oo otettu Sunnyn lenkille mukaan tai jos se kuulee kavereiden ääniä koirapuistosta. Sunnuntaiaamuna se lähti Onnin kanssa kaksin aamulenkillä lähimetsään... Onneksi se sentään tulee, kun hetken huutelee. Ja onneksi Limingantiellä ja Kymintiellä on läpiajokielto, eli autoja ei mee ihan koko ajan - mutta kyllä ihan tarpeeksi! Lyyti ei tunnu oikein tajuavan, että aita on tarkoitettu esteeksi eikä hidasteeksi. Siispä ollaan tehty tällä viikolla vähän natsitreeniä portista menon suhteen. Eli Sunny on lähtenyt jonkun kanssa lenkille ja Lyytille on ärähdetty PAHASTI, jos se on yrittänyt esim. portin alta. Ja sit joka kerta sen pitää odottaa ja katsoa, ennen kuin saa tulla. Lisäksi on haettu postia / viety roskia portti auki ja ärähdetty, jos se on yrittänyt perään. Huh, toivottavasti auttaa!

Maanantaina kävin likkojen kanssa kolmin treenaamassa. Tuli kyllä vähän pimeetä mut eipä tuo paljon haitannut, lähinnä itse en nähnyt, missä ruudun rajat on. Sunny teki lähinnä ruutua ja seuraamista. Jälkimmäisessä pujoteltiin luoksetulomerkkejä pyrkien siihen, ettei Sunny häiriintyisi niistä. Parani ihan kivasti. Ruutua tehtiin paaaaljon, läheltä ja kaukaa, namilla ja ilman. Lisäksi tehtiin ihan läheltä lähetyksiä ja keskikohdan hakemista. Ihan kivasti meni suurimmaksi osaksi, mä vaan hitto tarvitsisin jonkun, joka sanoisi että nyt kehu, nyt palkkaa, tuosta ei palkkaa jne.

Lyyti teki sivulletuloja, seuraamisaskelia ja maahanmenoja, jotka kaikki meni hienosti. Sillä oli vähän virtaa ja intoa, kun oli kiljunut puussa (melkoisen kovalla äänellä...) Sunnyn treenin ajan.

Oli muuten jännä miettiä Onnin luonnetestin jälkeen, mitähän Lyyti saisi. Taisteluhalua sillä ainakin on ja luoksepäästävyyttä. Terävyyttä ei ollenkaan, ainakaan Sunnyyn verrattuna (jolla on siis +2 suuri terävyys). Muista en osaakaan sanoa, mutta reipas ja vilkas se on aina ollut mutta osannut silti rauhoittua. Minna ei meinannut uskoa, kun sanoin Lyytin olevan helppo pentu (vaikka se osaa ilmiintyä sekä karata neljällä tavalla ja tuhoilee vaikka mitä). Mut niin monet asiat on sen kanssa niin helppoja. Eikä sen tuhojakaan jotenkin ota tosissaan. Sehän on vain mun pikku-Lyyti <3