Eilen Lyyti pääsi mukaan hallille, kun piti siirrellä esteitä kastelun tieltä. Paikalla oli mun lisäksi 5 ihmistä, joiden voimin roudattiin esteitä hallin päästä päähän. Lyyti sai juoksennella vapaana ja sillä olikin ihan älyttömän hauskaa. Se vaan juoksi hallia päästä päähän eri ihmisten perässä, kieputti koko kroppaansa huomiosta ja hyppi ympärillä joka tapauksessa. VPK:n paloautoa ja hallia kastelevaa palonaista se katseli hihnan päässä pää kallellaan. Että saa pieni koira ilon irti elämästä :D

Tänään oli sitten ensimmäiset hallitreenit ja samalla ensimmäiset ohjatut agitreenit. Tiaisen Helena tulee hallikauden ajan n. kerran kuussa kouluttamaan penturyhmäämme. Ryhmään oli tullut muutama koira lisää, yhteensä oli 7 pentua, joten vilske oli aikamoinen. Yllättäen Lyyti esitti mallikelpoista pentuoppilasta eikä meinannut mennä muiden pentujen luo vapaanakaan :schmoll: Kivasti myös tajuaa, että vaikka joku karkaa luokse, niin edelleen ollaan emännän kanssa hommissa.

Helena oli tehnyt kolmen hypyn ja putken ohjaustreenin, jota päästiin tekemään ihan kokonaisena. Ensin putki , sitten kolme hyppyä U:n muodossa, valssi ja putken toiseen päähän. Ja yksi superpentu meni joka kerta oikein ja sai vielä kehuja innokkuudestaan. Ekat kerrat saatoin aika pitkälle, mutta toistojen myötä tuntui vähän tajuavan keskihypylle irtoamista. Muuten ei kauheasti ehditty tehdä, kun en tajunnut ajan kulua ja pidettiin taukoja koko ajan ;) Vähän putkea ja yksittäistä hyppyä.

Huh, tulipas hehkutus. Mutta täytyy olla optimistinen!