Toinen voittajan koe takana. Pisteitä tuli suunnilleen saman verran mutta vähän eri liikkeet onnistuivat ja epäonnistuivat. Tuomarina oli Kaisa Lähdesmäki, joka oli mukava ja aika tiukka muttei piippaamisen suhteen yhtä tiukka kuin Björklund ;) Sunnyn mielestä tuomari oli kuitenkin niin kiva täti, että se kehään tullessa oikein moikkasi sitä eikä ollut juoksuntarkistuksesta moksiskaan.

Paikkamakuu 7: Piippasi ihan vähän ja kaksi käskyä istumaannousuun (oli jemmannut toisen etujalan kropan alle eikä päässyt heti ylös).
Seuraaminen 6: Tää tuntui ihan kauheelta mutta videolta ihan ok. Piippasi paljon, haukahti kerran, vasemmalle askelissa päätyi mun oikealle puolelle ja vika persasento oli vino.
Istuminen 8: Hidas istuminen ja piippaus mutta en tehnyt vartaloapua, jee!
Luoksetulo 5: Vauhti ja maahanmeno hyvät mutta Sunny ei pysähtynyt seisomaan toisestakaan käsimerkistä...
Ruutu 0: Ei oikein bongannut ruutua aluksi. Ensin meni kehänauhalle, uudella käskyllä löysi ruudun suunnilleen, yritin saada sen suoraan maahan ja siitä hämmentyneenä se ensin istui. Yleensä siis käsken eka seisomaan. Tuli siis liikaa käskyjä ja tassu kävi myös kehän ulkopuolella. Mutta meni kuitenkin!
Hyppynouto 0: Jätin väliin, kun lääkärintodistus ei riittänyt madaltamiseen, olisi pitänyt olla Kennelliiton lupa.
Metalli 9: Palautti laukassa, jee! Loppuasento oli ties missä ja taas se taisi piipata.
Tunnari 8: Ihme on tapahtunut. Meni suu edellä kapuloille ja aattelin jo, et se syö ne kaikki. Tökkäsi yhtä väärää ja seuraava oli oikea, jonka toi. Tuomarin mielestä ei maistanut :)
Kaukot 7: Ekaan istumiseen 2 käskyä ja m-s-vaihdossa istui ensin eli siinäkin 2 käskyä. Pysyi aika paikallaan.
Kokonaisvaikutus 8: Piippiip jne.

Yhteispisteet oli 182 eli ei tulosta. Yli puolet kuitenkin :D Hyppynoudon kanssa ois ollut 200 pisteen tietämillä mutta en viitsinyt tokokokeen takia ottaa riskiä, että Sunny alkaisi ontua. Fiilis oli kyllä hyvä sekä mulla että koiralla, mä olin tosi rento ja koira innokas. On aina yhtä ihanaa, että se jaksaa tehdä noin pitkään palkatta. Varsinkin istuminen, metalli ja tunnari lämmittivät mieltä kovasti. Paikkamakuukin oli paaaaljon hiljaisempi kuin viime kokeessa. Ruutu ja kaukot tarvii vaan toistoja mutta luoksetulolle pitää nyt tehdä jotain. Huomasin, etten treenaa pysäytystä suunnilleen koskaan noin pitkältä matkalta, vaikka oon kuvitellut laskevani 25 askelta. Lisäksi alan vakavasti harkita käskyllä pysäytystä, jos menisi paremmin jakeluun... Jatkamme harjoituksia!