Meidän pikkupentu innostui aikuisuudesta erkkarireissun aikana niin paljon, että aloitti juoksut maanantaina. Toistaiseksi käytös ei ole muuttunut eikä poikakoiria ole kiinnostanut, saa nähdä, kuinka jatkossa.

Sunny on treenannut maanantaina hallissa ja eilen sirkuskentällä. Molemmilla kerroilla on tehty ruutua, luoksetuloa ja tunnaria, vähän seuraamista ja liikkeestä istumista (hyvä), eilen myös noudon palautuksia (parani) ja kaket (hieno). Huomioita:

Ruutu alkaa mennä aika hienosti eikä namialustan poisjättäminen ole aiheuttanut vauhdin hidastumista. Keskelle meneminenkin on parantunut mutta hienosäätötreeniä tarvitaan koko ajan. Luoksetulon pysäytykseen käsky on parempi kuin käsimerkki mutta nyt tarvitsisi vain paljon toistoja, koska nyt Sunny välillä ottaa vääriä asentoja. Lisäksi Sunny tulee viimeisen pätkän ravilla käskyllä "sivulle" mutta laukalla käskyllä "tule" :D Piippaamista se ei itse tajua. Täytyy nyt vielä yrittää opettaa se piippaamaan ja hiljenemään - tää toimi haukkumisenkin kanssa.

Tunnari on mennyt ihan huipusti, ei yhtään maistamista! Eli tähän malliin pitää jatkaa, tehdään vain treenien lopuksi, kun Sunny on edes pikkuisen rauhallisempi. Eilen oli hienon näköinen, kun hillitsi itseään kaikin voimin, kuin olisi hokenut itselleen "en maista, en maista". Ekoilla kahdella kerralla osui omalle melkein heti, mutta vikalla kerralla joutui käymään kaikki (n. 10) kapulaa läpi ennen kuin oma löytyi. Vihdoin tässä alkaa olla jotain edistystä!