Yllä Lyytin treeniradat, C Helena Tiainen. Tehtiin alempaa eka, ensin 2-4 esteen pätkissä ja sitten kokonaan. Se menikin tosi kivasti, varsinkin takaaleikkaukset putkella oli tosi hienoja. Yllätyin myös, että kutoshyppy meni virtaavasti, ilman himmailuja.

Ylempi olikin aika vaikee :D Tehtiin pätkissä, ei tosiaan onnistunut koko rata :D Mutta Lyyti eteni ihan kivasti ja neloshypylle pystyin tekemään takaaleikkauksen, joskin Lyyti kääntyi väärään suuntaan. Eli irtoo jo tarpeeks mutta leikkauksen jälkeinen elämä on hakusessa. Yksittäisiä esteitä ei ehditty tehdä eikä hallissa ollut juuri tilaakaan.

Sunnylla oli ihan vapaamuotoiset treenit, Janina ja Jarmo oli kavereina. Tehtiin vähän kaikkea. Ihan aluksi Jarmo teki Sunnylle juoksuntarkistuksen, joka ok. Sitten aloitettiin ruudulla, jonka Jarmo oli käynyt rakentamassa ilman, että Sunny näki. Eka kerta ilman namialustaa oli ihan sikahieno! Tokalla oli namialusta, sitten tehtiin vähän läheltä keskikohtatreeniä ja lopuksi vielä yksi namialustalla. Kyllä tää vaan on Sunnyn tapa, ei voi mitään. Viikossa on parantunut koko liike ihan simona.

Sen sijaan tällä kertaa vuorostaan kaket ja luoksetulo kusi :D Kivaa, kun joku liike menee hyvin, niin toinen menee huonosti. Kakeissa ei meinannut nousta, luoksetuloa meinas tehdä ilman mua. Ennen on olleet hitaat pysähdykset mutta hyvä vauhti, nyt pysähdykset meni ilman käskyä ja vauhtihan siinä kärsi. Lopulta saatiin kuitenkin sekä onnistuneita pysäytyksiä että läpijuoksuja.

Väliaikana tehtiin kaks liikkeestä istumista ohjattuina, molemmat hyviä. Seuraamisessa treenattiin sekä piippaamattomuutta (saatiin hiljaisia liikkeellelähtöjä, ihme!) että paikallakäännöksiä. Tunnareita tehtiin tasan yksi, kun se oli niin p(o)ro! Skarpisti ja reippaasti haisteli väärät ja nappasi oman varmasti. Loppuun vielä noudon palautus metallilla, laukalla tuli ja siitä sai ruokapalkan. Viimeiseksi tehtiin vielä paikkamakuu, jossa olin osan ajasta piilossa, osan häiriköin koiria kerimällä lämppäripiuhaa yms. Ei tainnut piipata ollenkaan, jee.