Eilen tehtiin samaa rataa kuin viimeksi, kahdessa pätkässä. Mukana oli vielä edellisessä kirjoituksessa kuvan oikeassa reunassa ollut yksi hyppy. Aloitettiin hypyillä 1-4. Ekalla kerralla en huomannut, että esteissähän oli rimat! :D Seuraaville kerroille otin osasta esteistä rimat pois, osassa oli alimmassa kannattimessa eli onks se nyt 20 cm. Jee, Lyytin ekat oikeat hypyt :D Tää treeni meni kokonaisuutena aika hyvin, ei tullut nyt 2-3 välistäkään.

Yksittäisesteinä tehtiin pussia, putkea ja keinua. Pussi meni tosi hienosti ilman avustusta. Putkella harjoiteltiin samaa kuin viimeksi eli oikeaan suuntaan kääntymistä, kun mä kierrän putken ulkokautta. Tokasta toistosta eteenpäin alkoi toimia :) En tehnyt pimeitä kulmia eilen, yks uusi asia per este riittää. Keinulla tehtiin pikkupöydältä maahan ja se olikin vähän vaikeeta. viimeks isolta pöydältä maahan meni ilman ongelmia eli pitää tehdä vielä vähän sillä. Välillä Lyyti meni tosi hienosti koko keinun, välillä hyppäsi keskeltä pois ja sitten yritti loikata laskevaan päähän uudestaan!!! Meinasi sydän jättää lyönnin välistä kun näin ton esityksen. Lyytikäinen on selvästi ymmärtänyt bang-leikin vähän väärin. Saatiin kuitenkin hyviäkin toistoja.

Esteillä 5-8 keskityin esteeseen 6 eli hyppyyn keskellä hallia muihin koiriin päin. Ekat kaks kertaa meni taas hidastellen, sitten alkoi toimia. Välistävedot alkoi hyvin mutta en saanut Lyytiä käännettyä sitten enää seuraavalle esteelle eli seiskalle. Harjoittelunkohteitahan meillä riittää :D