Käytiin tänään hallilla, treenikavereina oli Janina, Iida, Jarmo ja Miia. Ja kylläpä meni kaikki tosi hienosti! Aloitettiin paikkamakuulla, jossa kävin palkkaamassa vajaa minuutin välein ja piilossa olin vain lyhyitä aikoja. Tulos: ei yhtään piippiä. Selvästi Sunnylla on siis maatessaan tylsää ja välipalkat tekee siitä keskittyväisemmän ja sitä kautta hiljaisen. Sitten tehtiin kaukoja piirissä, tarkoituksena siis saada koira kuuntelemaan omia, ei muiden käskyjä. Sunny ei muiden käskyihin reagoinut yhtään, kaukot sen sijaan oli vähän sekavat. Täytyisi nyt saada toi down-käsky yhdistettyä kaukoihin, niin vois jälki olla vähän nätimpää.

Enimmäkseen tehtiin seuraamista luupalkalla. Ja hemmetti soikoon, tehtiin monta toistoa 10 askelta + pysähdys aivan ääneti! Liikkeellelähtöjä ei otettu vielä mukaan ja yksi varovainen käännös sai aikaan pienen piipin. Eli nyt pitäisi ohjaajan malttaa vaikeuttaa hitaasti! Äänistä sanoin "äpäp" ja käskin odottaa. Siitä sitten uudelleen kutsuminen seuraamaan. Seuraamispaikka oli vähän liian edessä mutta mun puolestani koira saa olla niin korkealla kuin haluaa, kunhan on hiljaa!

Lisäksi tehtiin taas luoksetulon pysäytyksiä putkella. Oli tosi hyviä taas, mutta kerran Sunny pysähtyi ilman käskyä. Olisi siis parempi treenata kahdella putkella, niin voisi välillä lähettää putkesta putkeen. Lopuksi otettiin tunnari, kun kaikki muutkin otti ;) Ekalla kerralla toi väärän. Tässä vaiheessa Miialla välähti, että mistäs pussista ne kapulat oli otettu. Aivan - pussi oli "Anna-Tiltu-Emmi" -pussi eli siinä oli myös mun käsittelemiä kapuloita, joskin kauan sitten. Eli luultavasti Sunnyn tuoma oli myös mun hajuinen. Huh mikä moka multa, onneksi olin ihan rauhallinen väärän palautuksessa. Koiraparka, kaikki kapulat on omia! :D Toinen lähetys heti perään, nyt toi sen, minkä pitikin. Koiran työskentelystä 10!