Eilen käytiin molempien kanssa Käpylässä treenailemassa seurana Amy & Sansi ja Hanna & Jänkä ja Vinha. Sunny aloitti luoksetuloilla, ensin lelulla, oli oikein vauhdikas ;-) Sitten piti saada pysähtymäänkin, niin otin kaksi kuppia käyttöön. Kaksi kertaa ennakoi, joista sanoin ettei kelpaa. Sen jälkeen tuli hyvin ja molemmat pysähdyksetkin oli ihan kohtuullisia. Ei se nyt seinään pysähdy mutta sentään reagoi käskyyn... Sitten ruutua, Hannan merkit, meidän reunanarut ja Hanna oli käynyt rakentamassa. Ettei treenaamisesta tulisi tylsää, niin Sunny keksi uuden virheen. Bongasi ruudun hienosti, juoksi sinne ihan täysiä - ja meni yli! Otettiin monta kertaa eri etäisyyksillä ja vain pari kertaa löysi keskelle. Pitkistä matkoista juoksi yli, lyhyistä jäi reunoille. Johtuiko sitten eri merkeistä, laajasta kentästä (ei hallin seinät tule vastaan) vai oliko vain sellainen päivä. 

Tämän jälkeen tehtiin kaukoja takapalkalla, jonne vapautin hiljaisuudesta. Yllättävän nopeasti alkoi totella hiljaa-käskyä mutta palkkakin oli toki vain nami. Kokeilin vielä kotona ruokakupilla ja siinäkin saatiin hiljainen vaihto monen käskyn jälkeen. Tämä seuraavaksi työn alle. Lopuksi hain isomman poroluun taskuuni ja tehtiin seuraamispätkä, jossa oli käännökset kaikkiin suuntiin, juoksu, hidas ja pysähdys. Tämä meni täysin äänettömästi, joten siitä sitten luuta syömään ja Lyyti hommiin.

Lyyti oli innokkaampi kuin mitä on ollut juoksun jälkeen, toivottavasti masennus alkaa helpottaa eikä tää ollut vain kateutta. Tehtiin ensin sivulletuloja & seuraamista lelupalkalla, joka toimi nyt hyvin. Myös maahanmenot samalla tyylillä toimi. Sitten siirryttiin namipalkkaan ja tehtiin paikallakäännöksiä sekä sellaista, että heitin namin ja paluumatkalla käskin maahan (norsuäänellä). Toimii sikahyvin nyt, toivottavasti toimii vielä voittajaluokassakin ;-) Lisäksi tehtiin monenlaisia temppuja, vähän i-m-i-kakeja, jotka on nopeita lelupalkalla, paikkamakuuta pää maassa (pysyy hienosti) ja luoksetulon alkuodotusta, joka ei oikein toiminut eilen. Saatiin kuitenkin onnistumisiakin. Vauhtiluoksetuloja pitäisi nyt päästä tekemään. Tässä vaiheessa Sunny oli saanut luunsa syötyä ja sadekin yltynyt, joten lopetettiin siihen.