Pari viikkoa on enimmäkseen taukoiltu. Ollaan väsäilty jotain niin pientä, etten muistakaan ;-) Merkkipäiväkin oli, rakas Sankari täytti 9 vuotta <3 Ja Lyyti esitti ensimmäisiä kertoja isoa tyttöä murisemalla ja alistamalla itseään nuorempia ja pienempiä koiria. Olipahan kyllä jo aikakin. Isompien edessä sitä ollaan niin pieniä edelleen. Myös mökillä käytiin ekaa kertaa, hemmetin kylmä oli mutta koirilla oli kivaa. Lyytin kanssa kokeiltiin pyöräilemistä, joka sen mielestä oli ihan huippua. Enimmäkseen pidin vapaana, jolloin se juoksi ihan hepulissa koko ajan. Mutta hihnassa juoksi myös ihan kohtuullisen nätisti. Maanantaina oli ekat ulkotreenit, Helena oli kouluttamassa ja oli tehnyt tällaisen radan (paitsi että renkaan paikalla oli tavallinen hyppy):

.

Me tehtiin tällaisissa pätkissä: 1-7, 7-10, 10-14, 14-20. Lyytissä oli jo ihan mukavasti enemmän vauhtia kuin edellisillä kerroilla ja se irtosi kivasti putkiin taas. Valssasin nelosen takana ja otin Lyytin vitosen oikealta puolelta mukaan. Kokeiltiin sitten toisen kerran niin, että olin nelosen ja vitosen välissä ja siinä pyörin itseni ympäri. Tällaisia vältän aina, koska en osaa olla paikallani ja Sunnyn vauhti loppui täysin tollaisessa kohdassa. Lyytille tämä sopi kuitenkin paljon paremmin, joten nyt täytyisi alkaa muistaa olla välttelemättä noita! 7-10 meni tosi hienosti, 10-putkelle vedin ja takaaleikkasin, joka meni Helenan sanojen mukaan täysin sujuvasti. 11-esteeltä otin vastaan takaa ja työnsin Lyytin takaakierroille. Tässä oli selkeetä epävarmuutta, jota treenattiin vielä myöhemmin. 15-16 juoksin vieressä, 17-putkelle tein pakkovalssin ja 18-muurille ennakoivan valssin, joka toimii Lyytillä ihan mielettömän hyvin, teki taas uskomattoman pienen kaarteen.

Tämän jälkeen piti treenata esteitä 10-13 eri ohjauksella (vedoilla ja sylkkärillä) mutta se oli Lyytille jo liikaa. Se oli aika liikuttava, kun se ei vaan enää kyennyt. Ei se näyttänyt siltä, ettei huvittais tms, se ei vaan rehellisesti jaksanut enää. Voi pentua :D Lopuksi otettiin vielä 13-17 niin, että Helena piti alussa kiinni ja Lyyti meni taas ihan reippaasti. Aivot ei vaan enää jaksaneet pyörittää hankalampia kohtia.