Vähän Lyyti-painotteista ollut kirjoittelu viime aikoina. Sunny ei oo enää juurikaan ontunut (sai viikon kipulääkkeitä)  mutta eilen en jaksanut lähteä sen kanssa treenaamaan, kun olin niin väsynyt aamun heppakisoista, etten jaksanut seistä puhumattakaan ajattelusta :D Täytyy tässä lähipäivänä alkaa taas tehdä jotain pientä, ettei sille tule taas dementia.

Niin, Lyytin agi oli siis aiheena. Maanantaina oli kouluttajaton kerta, jota varten Helena oli suunnitellut meille tällaisia tehtäviä:

Rimoista osa oli 25 cm, osa 30 cm. Aloitettiin alemmasta harjoituksesta, josta tehtiin vain mustat pallukat. Tämä treeni meni molemmilla kerroilla oikein hyvin ja Lyyti oli ihan kohtuullisen vikkeläkin. Elisa kuvasi toisen radoista, latailen sen tänne jossain vaiheessa. Sitten siirryttiin ylempään rataan, jossa aloitettiin mustista pallukoista. Muistaakseni en käskyttänyt vitosestettä kun tein ennakoivaa valssia ja Lyyti ei hypännyt sitä. Uusintakierroksella ok. Tosi hienosti irtosi 3- ja 7-hypylle! Valkoisella radalla taas 5-6-välin sylkkäri ei onnistunut millään ja siinä vaiheessa Lyyti alkoi hyytyä, joten otettiin vaan suora pätkä lopuksi. Positiivista oli, että Lyyti irtosi yhtä hyvin 3-hypylle väsähdyksenkin jälkeen. Täytyy joku kerta aloittaa sylkkäristä, jos mä (-> Lyyti) vihdoin oppisin sen. Miten se voikaan olla niin vaikea?!

Yksittäisesteistä tehtiin puomia, rengasta ja keppejä sekä hyppytekniikkasarjaa. Puomi meni ihan mahtavasti joka kerta. Renkaalla Lyyti meni kerran välistä, sanoin että meni pieleen. Lyyti mietti hetken ja sen jälkeen meni joka kerta oikeasta reiästä. Vähän kyllä näytin aina. Keppejä kokeiltiin Jennan verkoilla (kiitos!). Pari kertaa Lyyti hyppäsi verkon yli mutta sitten tuntui vähän hokaavan, että se ei ole tarkoitus. Tästä jatketaan. Hyppytekniikassa tehtiin kasvavaa sarjaa, jossa oli viisi estettä, välit 6-7-8-9 askelta ja rimankorkeus 20 cm. Ekalla kerralla olin liian lähellä viimeistä, jolloin Lyyti hidasti loppua kohden (pääsi kuitenkin yhdellä askeleella vikankin välin). Tokalla kerralla vauhti oli hyvä mutta kakkosrima tippui. Kolmas kerta oli kaikinpuolin jouheva. Hyppyseminaariin enää viikko :)