Oltiin Lyytin kanssa viikonloppuna hyppyseminaarissa ja kivasti meni. Kirjoitan siitä sitten pidemmän jutun videoineen jonain muuna päivänä. Sunny pääsi tänään vihdoin kunnon treeneihin. Melkein kuukausihan tässä onkin ollut taukoa lukuun ottamatta paria pikkutreeniä. Viime torstaina oli Tiltun ohjaamat treenit, joissa tehtiin kaukokäskyjä. Mietittiin, josko Sunny tekisi kaukkareita hiljaa pelkillä käsimerkeillä. Alku oli lupaava mutta niin kuin aina, siihen se jäikin.

Tänään jätin Lyytin agitreenit väliin ja mentiin pelkän Sunnyn kanssa tokoilemaan, hallissa oli kisanomaiset treenit kavereina Jarmo & Neo sekä Miia & Dori. Tehtiin Sunnyn kanssa liikkeet kerrankin kahdessa osassa ja jakoni oli yllättäen ihan fiksu.

Ekassa osassa tehtiin vauhdikkaat liikkeet ja kaukot. Ekana luoksetulo, jonka Sunny teki hyvin (pysähtyikin molemmat) mutta ei ollut ehkä ihan hereillä. Sitten ruutu, joka oli muuten mahtava mutta maahanmenoon tarvittiin kaksi käskyä. Hyppynouto ja metalli oli molemmat ihan kympin liikkeitä - palautti laukalla ja aika suoraankin! Kakeissa tehtiin m-i-s-m, istumista kokeilin pelkällä käsimerkillä, josta ei reaktiota. Uusi käsimerkki ja käsky, siitä nousi. Seisominen hyvä, tein sekä käsimerkin että käskyn. Maahan meni pelkästä käsimerkistä. Tähän asti oli piipannut aina vaihtaessaan asentoa mutta maassa oli monta sekuntia täysin hiljaa, joten vapautin siitä palkalle. Sitten käytiin jäähdyttelemässä ja laitoin Sunnyn autoon hetkeksi.

Toinen satsi aloitettiin tunnarilla, joka oli todella rauhallinen ja sitä kautta myös varma. Kun joskus sais kisoissakin tunnarin tollee suoraan kehään tullessa! Liikkeestä istumisessa annoin ehkä ihan pienenpienen vartaloavun mutta istui hyvin eikä edes piipannut koko aikaa. Seuraamisessa vähän hengitti ääneen mutta meni myös niin pitkän pätkän täysin hiljaa, että en viitsinyt kokeilla pidempää vaan palkkasin ja vein autoon syömään luuta. Paikallakäännösten hiljaisuus ei oo edistynyt yhtään (joskaan ei me juuri olla treenattukaan). Kolmannessa pätkässä otettiin vielä paikallamakuu, aikaa reilu 4 min ja kävin 2-3 kertaa palkkaamssa. Ei ääntäkään koko aikana.

Siis koko treenit ilman yhtään dementiaa! Nyt pitäisi vaan paljon päästä treenailemaan vieraille kentille ja sitten ois tietty kiva saada niitä meidän ikuisuusongelmia vähän paremmaksi. Mutta jos ees kokonaisvaltaisesti menis yhtä hyvin kuin tänään, niin pikkuvirheet saa olla. Ja jos Sunnyn on ihan pakko piipata mutta se tekee liikkeet tarkasti ja nopeasti, niin sitten sen on pakko. Jos pilaan oman fiilikseni joka piipistä, en enää palkkaa hyvistä liikkeistä, jolloin Sunny alkaa turhautua ja piippaa entistä enemmän. Sit molemmat hermoillaan eikä mistään tuu mitään.