Lyyti oli mökkiviikonlopun + maanantain autossa istumisen jälkeen ihan poikki, mutta mentiin kuitenkin agitreeneihin, kun mulla oli joka tapauksessa 18-19 ryhmän koulutusvuoro. Paikalla oli meidän lisäksi vain Annika & Sky sekä Elisa & Napsu, joten aikaa oli liiaksi asti. Helena oli tehnyt meille tällaisen radan mutta en viitsinyt tehdä sitä kokonaan, kun Lyyti oli niin väsähtänyt (ja lämpömittarikin näytti hellettä). Tai oikeastaan sovelsin aika paljonkin, kun en halunnut tehdä vaikeita kohtia ollenkaan tuolla fiiliksellä.

Aloitettiin esteillä 6 ja 7 lelu seiskan takana ja takaaleikkasin ennen seiskaa. Irtosi taas kuin mikäkin :D Lisättiin siihen vielä neloshyppy, tällä kerralla Lyyti meni jonkun esteen ohi mutta täysillä lelulle kuitenkin. Edelleen parempi, kun saa lähteä mun edestä kuin että jos mä jätän lähtöön. Vähän huono juttu tulevaisuutta ajatellen. Tehtiin vielä 4, 6, 7 ja 10, takaaleikkaukset seiskalla ja kympillä ja heitin lelun lopuksi, sekin oli ihan hyvä. Sitten esteitä 19-21 ja välistäveto sylkkärillä, joka onnistui. Myös esteillä 12-14 putken pimeään päähän lähestyi onnistui, mutta vauhti alkoi jo vähän hidastua. Huilitauon jälkeen otettiin vielä esteitä 1-3 ja 1-5, yritin saada alkuun vauhtia, mikä ei oikein onnistunut. Esteet meni oikein mutta vauhtia puuttui.

Seuraavaa ryhmää odotellessa tehtiin kontaktitreeniä puomilla, keinulla - ja ekaa kertaa myös A:lla! Ensin Lyyti sai pari kertaa katsoa, kun Sky teki. Sitten vaan ohjasin sen siihen, ylösmenossa se kerran rypisti kulmiaan, sitten kiipesi ilman ongelmia. Myöskään seuraavilla kerroilla ei ongelmia ollut. Se olikin aika helppo juttu :D Palkkasin alussa lelulla, mikä tuntui toimivan ihan kivasti. Yleensä palkkaan kontakteista namilla; silloin oikea paikka löytyy hyvin mutta alastulo on tosi hidas. Täytyy varmaan enemmän koettaa tota lelupalkkaa (vaatii itteltä vähän totuttelua...) Ja mun paikasta Lyyti on vielä aika riippuvainen eli sitä pitäisi myös muistaa treenata.