Viikonloppu oltiin taas mökillä. Siellä Lyyti treenasi  noutoa samaan tyyliin kuin edellisviikolla, lisäksi vähän ruutua, luoksetuloa ja seuraamista. Niissä ei mitään ihmeellistä. Santeri teki hienosti seuraamista ja liikkeestä istumista kahtena päivänä. Sunnuntaiaamuna kokeiltiin ruutua ruokakupilla niin, että kuppi oli lähetyspaikassa mun takana ja Sunny joutui menemään siitä poispäin saadakseen sen. Toimi hienosti. Lauantaina tein sille tunnarin, jossa väärät (ehkä 10-15 kpl) oli kasassa ja oma niiden vieressä piilossa. Haisteli vääriä kauan, teki upeasti töitä ja totesi, ettei yksikään niistä ole oma. Sitten sai hajun omasta ja toi sen. Sunnuntaina avustaja vei kapulat, oma ja osa vääristä oli piilossa. Ja Santeri toi 2 kertaa väärän... Siinä vaiheessa mulla paloi käämit ja annoin namin Lyytille. Myöhemmin tein Sunnylle vielä yhden piilotusta. En mä oikein löydä tosta logiikkaa. Tuntuu, et se ois vähän parempi, kun mä itte vien kapulat mutta toisaalta pari viikkoa sitten Riitta Korrin viemistä kapuloista toi kaksi kertaa oikean varmasti. Tai onhan siinä logiikka. Naisen logiikka: joka toinen kerta onnistuu!!! :D

Maanantaina lämpötila oli +30 astetta, mutta mentiin silti agitreeneihin. Tehtiin SM:ien hyppäriä (http://www.agilityliitto.fi/wordpress/wp-content/uploads/2010/06/DSC2466.jpg), josta kepit ja hyppy nro 15 oli poistettu ja hypyt 19 ja 20 yhdistetty. Alkusuora oli jalkamittauksilla eli välit vähän vaihteli. Rimat oli 25-40 ja hyppy nro 3 45 cm. Aluksi vein lelun esteen 5 taakse ja lähetin. Ekalla kerralla meinas juosta esteistä ohi mutta huomautuksen jälkeen meni hyvin. Sitten laitoin lelun putkien jälkeen ja otettiin siihen asti (10 estettä). Lähdettiin yhtaikaa, joten hypyn 6 takaakierrossa oli vähän ongelmia, samoin seiskalle ois pitänyt vetää enemmän. Kaksi putkea Lyyti meni mutta kolmannesta meni ohi suoraan lelulle ;-)

Siitä jatkettiin välistävedoille, jotka meni ihan hyvin, samoin putki ja sen jälkeinen takaaleikkaus, mutta seuraavasta Lyyti meni taas ohi (kun en taaskaan vetänyt!). Tätä kun vähän hinkkasin, alkoi Lyytiä ahistaa :/ Tauon jälkeen tehtiin alkusuora kutsumalla, mikä oli selvästi hitaampi tapa. Toi täytyy saada nopeaksi, en voi kuitenkaan aina lähteä yhtaikaa. Kutoshypyn takaakierto yhtaikaislähdössä saatiin toimimaan ihan kivasti, joskaan ei mahdollisimman pienellä kaarteella. Lyyti pudotti 3-hypyn kerran ja kolisteli joka kerta. Se oli se korkein hyppy mutta mun mielestä Lyyti ei saanut väliä sopimaan eli siis ei osannut arvioida ponnistuspaikkaa. Ois taas pitänyt lopettaa siihen ekaan kierrokseen, sain taas Lyytin väsähdytettyä. Ja kärsi se tietenkin myös kuumuudesta.