Ilta alkoi lupaavasti, kun ajeltiin Sipooseen Jessican treeneihin hyvissä ajoin, oltiin perillä jo 17.35. Jessica tuli järkyttyneen näköisenä pihalle kysymään, et ei kai meillä oo treenejä?! Soitin sitten Janinalle, joka sanoi, että treenit on ens viikolla! Kiva pikku Sipoon keikka tuli sitten ajeltua... Oltiin jo kuuden jälkeen Maunulassa mutta saatiin aika kulumaan kauppareissun ja lämmittelyn merkeissä. Helena oli tehnyt tällaisen radan:

Tehtiin kahdessa pätkässä 1-11 ja 11-21, rimat oli 35-50 cm; rima 5/10/20 oli 35 cm ja se putoili pari kertaa... Vitosen jälkeen kokeiltiin persjättöä ja pakkovalssia, molemmat ihan ok. Kympille tein ensin jaakotuksen, sitten kokeiltiin kai saksalaista, jossa oli kyllä kädet ihan solmussa, Lyyti luki kyllä (väärää) ohjausta hienosti :D 15:lle putken alapuolelta, 16:lle tein sekä persjättöä että takaaleikkausta. Samoin tein kerran takaaleikkauksen 21-putkelle, kerran persjätön 19-hypylle. Molemmat toimi ihan jees. Hypyllä 12 Lyytille iski ahdistus, ei halunnut millään hypätä konttia ja muita koiria kohti. Siitä päästiin onneksi yli. Helenan mielestä Lyyti meni hyvin, mun mielestä ois voinut olla vähän nopeampikin. Itsellä oli kyllä taas keskittyminen hukassa Sipoon reissun jälkeen, vieläpä kun tehtiin ekana ja nopeesti, että ehdittäisiin Sunnyn kisatreeneihin.

Santeri sen sijaan oli ihan huippu! Tehtiin liikkeet kolmessa osassa ja aloitettiin vauhdikkailla. Vihjaisin ruoasta ja annoin vähän intoilla, kun raukka ei oo päässyt tollaisiin treeneihin pitkään aikaan. Ekana tehtiin metalli ja hyppynouto, joissa molemmissa palautti ravissa, muuten hyvä ja perusasennossa oli ihan hiljaa. Sitten luoksetulo, jossa teki molemmat pysähdykset (seisominen "ylös"-käskyllä) mutta haukahti viimeisellä pätkällä kerran. Tämän sarjan vikana ruutu, jossa meni ensin vähän ohi mutta yhdellä korjauksella sisälle, jes! Maahanmeno oli hidas (kuten kaikki maahanmenot maanantaina) ja seuraamaan tulo sekoilua. Otin vielä uuden seuraamispätkän ja siitä sitten ruokapalkka. Ois varmaan ollut järkevämpää ottaa uusi ruutuunlähetys ja siitä palkka.

Toisessa satsissa ekana tunnari. Kehän ulkopuolella Sunny piippaili, näytin tyhjiä käsiä ja sanoin ettei oo mitään. Siitä sitten kehään ja Sunny oli tosi rauhallinen ja keskittynyt --> toi oman maistelematta! JEEE!!! Ai niin, täähän olikin taas joka toinen kerta. Toisena liikkeenä oli kaket, jossa rauhallisessa mielentilassa teki kaikki vaihdot ekalla käskyllä (joskin hitaasti) eikä juuri piipannut! Loppupersasennon kanssa oli säätämistä, huomaa että olen vapauttanut usein kesken liikkeen.

Vikassa satsissa aloitettiin seuraamisella, tehtiin kunnon kaavio kaikkine säätöineen, mutta pidin namia kädessä. Seuraaminen oli tosi hienoa ja piippejä tuli ihan pari hiljaista. Viimeinen liike oli liikkeestä istuminen, joka oli kaikinpuolin hieno. Yhtäkkiä siis kaikki liikkeet toimi, vaikka tuntuu, että ainakin 2-3 liikettä on ihan retuperällä. Pitääköhän toi koira mua pilkkanaan?! ;-)