Eilen käytiin taas Helin ja Jymyn kanssa tekemässä hyppytreeniä. Perinne ;-) Tehtiin molemmille etäisyyden arviointia, mikä oli hyvä koska taidettiin löytää Jymyn ongelma. Lyytillä neljä hyppyä, rimat 25 cm, välit oli eka 6-6-9 ja viimeistä väliä pidennettiin. Aluksi lelu oli suoran päässä ja mä lähdössä, toimi superhyvin ekat kolme kertaa (vika väli 9, 11, 12). 11 jalan väliin asti Lyyti laskeutui 3. ja 4. hyppyjen väliin keskelle, huippua! 12 jalassa joutui vähän pinnistämään ja 13 jalassa lähti hitaasti ja otti laukka-askeleen väliin. Heli näytti lelua, tulos sama. Menin sitten kutsumaan ja silloin tuli ilman laukka-askelta. Otettiin vielä lyhyempi väli kutsumalla ja lopetettiin siihen. Etäisyyden arviointi sillä on siis kohdallaan. Eteenmeno muuten on sille helppoa mutta lähdössä istuen vaikeaa eli sitä pitää nyt vahvistaa. Mutta ekat kerrat meni tosiaan hienosti lelulle, joten eiköhän se siitä. Hyppytreenin jälkeen tehtiin vielä rengasta niin, että Heli oli namien kanssa toisella puolella. Ekat kerrat meni kehikosta, äh. Sitten mä olin passiivisempi ja Heli auttoi ja joha alko Lyyti kirjottaa, meni hienosti ja lisäsi vauhtia joka kerta. Ei myöskään lannistunut epäonnistuneiden kertojen korjauksista. Viimeisenä mentiin puomia. Lyyti oli tosi innostunut ja meni puomin alun kovaa - lopun kuitenkin ravasi. Loppuasennon otti joka kerran hienosti. Suoritus oli aika lailla sama olin mä ihan vieressä, vähän edessä tai vähän takana.

Santerin kanssa käytiin tänään kimppatokoilemassa pm-joukkueporukalla. Olikin paljon porukkaa, peräti 7 koirakkoa meidän lisäksi! Mummokoira oli ihan liekeissä ja sen kuuli... Mutta ihanaa kun se on taas niin innokas (helteet ja tassukipu on verottanut vanhusta). Ekana tehtiin juoksuntarkistuksia, joista eka tosi hyvä mutta tokalla Sunny murahti :( Luulen, että sillä oli liikaa kierroksia, että olisi malttanut tehdä monta toistoa. Pitäisi ehkä tehdä aina vaan yksi onnistunut, niinhän se menee kokeeessakin. Loput oli ok. Paikkamakuu 3 min, ihan aluksi vähän piippas, mutta hiljeni kiellosta ja loppu hyvin, kävin kerran palkkaamassa. Tosi hyvin tossa mielentilassa ja ekana liikkeenä.

Muut liikkeet aloitettiin ruudulla, ekalla kerralla oli namialusta, jonka vientiä Sunny ei nähnyt. Upeasti haki ruudun ja juoksi suoraan sinne, vaikka näki alustan vasta ruutuun tullessaan ja häiriötä oli paljon (ruudun takana oli tavaraa koreissa, reppuja ja tietenkin koiria ympärillä). Tehtiin muutama toisto tyhjään lyhyemmältä ja pidemmältä matkalta ja kerran käskin maahan - kaikki toistot tosi hyviä. Sitten siirryttiin luoksetuloon, jossa Janina oli liikkeenohjaajana ja avustajana. Ideana tehdä pysähdystä ylös-käskyllä ja siitä takapalkka. Ekalla lähti täysillä ja reagoi käskyyn niin hitaasti, että meni taas varmuuden vuoksi maahan... Seuraavat kerrat olikin ihan superhyviä!!! Vikallakin itse pysähdys oli hyvä mutta säätöä oli alussa maahanmenossa ja sitten Sunny unohti, että palkka on takana, dementia :D Ketjutettuna tehtiin liikkeestä istuminen ja metalli, jotka oli molemmat ihan huippuhyviä, ruokapalkan ansainneita suorituksia. Lisäksi tehtiin vähän kaukojen sivullepalaamista (pientä ongelmaa havaittavissa) ja seuraamisen paikallakäännöksiä namilla. Musta tuntuu, että maahanmenot huononi treenin edetessä. Se on varmaan Sunnylle fyysisesti sen verran rankkaa, että pitäisi tehdä vähän mutta hyviä treenin aikana. Tosi hienosti meni kokonaisuutena, kuten maanantainakin. Ensin kuukauteen mikään ei onnistunut ja nyt menee näin hienosti, mahtavaa! :-) Noh, eiköhän nää ehdi taas mennä rikki pm-kokeeseen mennessä...