Eilen treenattiin hallilla Tiltun, Janinan ja Iidan kanssa. Jenny teki ensin Sunnylle juoksuntarkistuksen, joka meni hyvin. Josko se alkaisi päästä yli siitä pm-kisasta. Sitten tein yksin parinkymmenen sekunnin paikkamakuun, jonka jälkeen kaikki yhdessä tehtiin molemmat paikallaolot. Sunny sanoi pari piippiä jättäessä, muuten oli tosi rauhallinen ja hiljaa. Sitten väsäiltiin ruudun kanssa, ensin koemainen lähetys, josta lelupalkka. Sunny meni kyllä ennen käskyä maahan. Sitten sivusuunnasta lähetyksiä, jotka oli vaikeita. Tärkeä huomio: jos Sunny on narun reunalla, korjaa paremmin pelkästä käskystä keskelle kuin käskystä ja käsimerkistä. Lisäksi tehtiin suoralla lyhyellä matkalla keskikohdan hakua (upeita) ja viimeiseksi yksi namialustalle meno.

Luoksetuloa kokeiltiin niin, että Janina heitti namin tai lelun etuviistosta. Lelun kanssa ei toiminut, koska se on Sunnylle vain väline leikkiä mun kanssa, ei itseisarvo. Namilla oli ongelma maahanmenossa, koska Sunny menee hitaasti maahan mutta nappaa namin salamannopeasti ;-) Eli pari kertaa ei ehtinyt mennä maahan kunnolla. Ekalla kerralla seisomisessa Sunny hämmästyi, kun taivaalta lensi nami. Tokalla kerralla se pysähtyi ja kääntyi heti katsomaan Janinaa, että tuleeko sitä namia - jaa ettei vanha koira opi :D Täytyy nyt vähän testailla noita, mikä olisi paras konsti.

Tunnaria tehtiin samaan tyyliin kuin viime viikolla. Oman etsinnän jälkeen meni kapuloille, kävi niitä hienosti läpi mutta ei sattunut omalle. Pinna ei ihan kestänyt, joten otti väärän suuhun - mutta totesi kuitenkin, ettei se käy vaan vaihtoi omaan! Tätä täytyy pitää jo onnistumisena viimeaikaisten räpellysten jälkeen. Viimeksi otettiin vielä yksi hyppynouto, joka oli kaikinpuolin hieno ja siitä sitten sai ruokapalkan.