Tiistaina molemmilla oli fyssari. Lyyti käsiteltiin ensin, mikä oli Sunnyn mielestä järkyttävää :D Pentu oli aika helppo hierottava - se nukahti saman tien maate päästyään. Fyssari totesi, että syvät lihakset on ok mutta oikea takajalka on heikompi kuin vasen ja muutenkin toispuoleisuutta on havaittavissa. Pieniä jumeja siellä täällä. Sunny oli kiltisti käsiteltävänä edellisviikon kipuilusta huolimatta ja sillä oli sen normaalit jäykkyydet.

Saatiin kuitenkin lupa mennä ke-iltana Lyytin agitreeneihin mutta tehtiin 35 cm rimoilla. Lyyti oli juoksujen jäljiltä hitaampi kuin ennen juoksuja mutta ei kuitenkaan ollut mitenkään toivoton. Varsinkin ekat kerrat meni tosi hyvin. Treenattiin jaakotusta, jota on aika vähän tehty tollee systemaattisesti. Toinen jaakotuskohta oli seinää kohti oleva hyppy, johon Lyyti helposti hidastui. Keskemmällä oleva toinen kohta meni tosi sutjakasti ja sen jälkeinen takaaleikkaus A:lle myös, vaikka sitä ei ennen ollakaan tehty. A:n kontakti oli ekalla kerralla tosi nopea, muilla kerroilla kontaktit oli hitaita. Puomin ohi Lyyti meni kerran, kun en ohjannut yhtään ja yhdelle putkelle tuli kielto, kun mä olin ihan paikallani. Yksittäisistä tehtiin rengasta ja keinua. Kati avusti renkaalla. Pari kertaa meni tosi hyvin mutta sitten Lyyti rupes hyppäämään kehikosta, kun Katin koira haukkui vieressä. Olin optimistisesti arvellut, ettei se Lyytiä häiritsisi mutta tuon verran se kuitenkin väisti. Saatiin kuitenkin onnistumaankin. Keinua meni aika hitaasti mutta meni kuitenkin eikä mitenkään säikähdellyt.

Tänä aamuna käytiin ihan keskenämme Käpylässä treenaamassa. Sunnyn kanssa tehtiin seuraamista ja tunnaria maanantaisilla ohjeilla. Tuntui, ettei se ikinä tajuaisi olla hiljaa "seuraa"-käskyn hetkellä, joten sanoin käskyn ja annoin namin. Tää toimi ihan hyvin joskin jossain vaiheessa namien välissä piti kitistä ihan hirveesti. Tehtiin myös pari helppoa pätkää lennossa, ne oli hiljaisia. Sitten kävin tekemässä tunnarin valmiiksi, Sunny sillä aikaa seisoi keskellä kenttää ja haukkui... Vääriä oli ehkä 10 sikin sokin. Ensin lähetin etsimään omaa toisesta suunnasta ja Sunny etsi hienosti kaikki jäniksenpapanat... Lähetin uudestaan ja nyt löysi oman. Tehtiin vielä toinen kerta, nyt oli hommissa koko ajan. Sitten lähetin kapuloille, piti vähän suuta auki ja joutui selvästi hillitsemään itseään mutta teki sen ja toi oman!

Lopuksi tehtiin vielä n. parin minuutin paikallamakuu. Jäin näkösälle, kun Lyytikin oli mukana, ja kävin palkkaamassa n. ½ minuutin välein. Pois mennessä Lyyti sai tehdä vielä vähän seuraamista, joka oli yllättävän hyvää ottaen huomioon, ettei me sen kanssa treenata tällä hetkellä ollenkaan tokoa :D