Santerin kanssa käytiin Tiltun hallilla tekemässä viimeistelyä huomiseen kokeeseen. Luoksetulo ja tunnari oli mahtavia, ruutu ekan korjauksen jälkeen hyvä, samoin paikkamakuu.

Lyytillä oli tänään taas ohjatut tokot. Aloitettiin taas kontaktikävelyllä, persasennoilla ja parin askeleen seuraamisilla omaa tahtia. Sitten hallin ovenpuoleisessa päädyssä tehtiin kouluttajan kanssa hyppyä ja luoksetuloa. Hypyssä on nyt (ilmeisesti agilityn myötä) tapahtunut jättiharppaus: Lyyti lähtee perusasennostakin, vaikka lelu ei olekaan valmiina. "Eteen"-käsky toimii loistavasti. Mia antoi sellaiset ohjeet jatkoon, että kun Lyyti on hypännyt, en heti hyökkää palkkaamaan vaan siitä lähden viivyttämään vaikka lelu kädessäkin. Siihen sitten on helppo lisätä pysäytyskäsky ja sitten puuttuu enää koiran viereen palaaminen. Helppoa kuin mikä :D

Luoksetulo meni vähän pieleen. Ensin (sivulle-käskyllä) ovesta tuli joku, sitten tuli jotain muuta häiriötä jne. ja lopputulos oli se, että Lyyti hölkkäsi luokse ja pysähtyi vielä matkalla rapsuttamaan :D Toisen otin tule-käskyllä. Se olikin reippaampi ja kun otin lelun esiin, niin vauhtia muuttui kovaksi. Mia ehdotti sivulletuloja leikkimisen yhteydessä, kun kerran ne tekee nopeat maahanmenot, niin miksei ne nopeuttaisi ja varmistaisi sivulletuloakin?

Lisäksi tehtiin liikkeestä seisomista (ihan jees) ja paikallaoloa (vajaa 2 min, palkkasin 20-30 s välein), josta loppuperusasento evl-tyyliin yksitellen käskyttämällä. Lyyti ei häiriintynyt muiden käskyistä mutta edellen kyllä autan vähän namilla sivulletulossa.