Pikkukoira on ollut niin pätevänä! Keskiviikkona Kristan treeneissä tehtiin rataa, jossa oli monta kertaa kepit. Laitoin täydet verkot, kun oli niin vaikeaa muuten. Sisäänmenot meni joka kerta nappiin, pujottelu nopeasti, varmasti ja hyvällä tyylillä. Kerran Lyyti jopa "karkasi" kepeille, kun piti mennä putkeen! Jäin ensin monttu auki seisomaan, mutta sitten tajusin mennä perään kehumaan ja palkkaamaan. Myös takaaleikkaus kepeillä onnistui. Muuten radalla takaakierrot meni hyvin mutta 180 asteen käännöksessä sähläsin joka kerta ite. Se oli myös kohta, jossa Lyyti valitsi kepit putken sijaan, kun yritin blokata putken väärää päätä. Pitikin blokata kepit! A:lle sen sijaan se tuli hirmuista vauhtia, lensi harjan yli ja mä en tainnut järkytyksestä muistaa sanoa kontaktikäskyä. Tuli ilman lupaa siis pois. Otettiin uudestaan ja nyt tuli hitaasti alas mutta loppuun asti kuitenkin. Yksittäisiä ei tällä kertaa menty, kun halli oli niin täynnä.

Sunnuntaina kaivettiin aamulla auto hangesta ja ajettiin ATD:n kinkunsulatuskisoihin, jotka muuttuivat kyllä ratatreeniksi, kun porukkaa oli niin vähän ja tuomarikin kipeä. Lyytin kanssa juostiin ensin möllimöllirata, sitten möllirata, molemmissa rimat oli 50-55 cm. Molemmat meni virheittä ja sen kummemmitta sähläyksittä, joskin parantamisen varaa aina on. Videot tulee myöhemmin. Kaikki koirat oli Lyytille vieraita, mutta se ei yhtään ihmetellyt uusia kavereita vaan keskittyi hienosti olennaiseen.

No tänään sitten mentiin aamulla treenaamaan Elisan & Napsun kanssa hyppytekniikkaa. Lyyti teki ensin taipumista 5,5 jalan väleillä, sitten perussarjaa, molemmissa rimat 20 cm korkeudessa. Taipuminen sujui jo tosi hienosti, yhtään laukka-askelta ei tullut mihinkään väliin ja molemmat suunnat meni mun mielestä yhtä hyvin. Täytyy vielä katsoa hidastuksella. Perussarjalla ekalla kerralla tein lähettämällä, jolloin Lyyti loikkasi kaksi viimeistä hyppyä kerralla. Loput kerrat kutsuin, jolloin Lyyti hyppäsi joka välin mutta peilistä katsottuna näytti jotenkin hassulta. Elisa kuitenkin sanoi, että se meni ihan hyvin että ehkä peili teki jonkun optisen harhan. Lopuksi tehtiin vielä keinua, joka meni hyvin, ja puomia, jolla muutaman kerran Lyyti himmasi alastulolla mutta muutaman kerran tuli hienosti laukalla loppuun asti.